Rosie Huntington-Whiteley imaginea noului parfum Burberry Body

Pe 13 iulie, reprezentantii companiei au facut publica si o prima imagine din campania Burberry Body, realizata de fotograful peruan Mario Testino. Intregul univers al noului parfum este astfel desavarsit in imaginea modelului si actritei britanice, protagonista a filmului „Transformers: Dark of the Moon”, Rosie Huntington-Whiteley purtand doar un trench Burberry.

Dupa cum a afirmat si Christopher Bailey: „Rosie, asemenea unui sublim trandafir britanic senzual, reprezinta perfectiunea spiritului Burberry. Ea inspira cu cea mai mare modestie acest echilibru perfect al senzualitatii si increderii. Cum Burberry face parte din istoria ei, i s-a parut mai mult decat natural sa devina prima imagine a lui Burberry Body” astfel ca „stilul ei natural si frumusetea sa au facut-o unica alegere pentru prima campanie Burberry Body”.

Cariera lui Rosie este strans legata de colaborarile sale cu Burberry, ea aparand in campaniile pentru linia de imbracaminte si accesorii in sezoanele de toamna-iarna 2008/2009 si 2010.

Modelul britanic reia acum colaborarea, acceptand sa devina prima imagine a noului parfum al brandului, marturisind ca „este o onoare pentru mine sa pot lucra din nou pentru Burberry. Este brandul care practic m-a lansat pe piata mondiala a modellingului. Iar acum, sa fiu rugata sa fiu primul Burberry Body, e un compliment absolut covarsitor”.

Burberry Body se anunta a fi cea mai incitanta lansare pe care compania Burberry a imaginat-o pana acum, ea reunind ceva din spiritul senzual si provocator al brandului si pentru ca parfumul doreste sa surprinda toata modernitatea si mosternirea pe care o reprezinta astazi aceasta marca britanica.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.