Ritualul de seară al Danei Rogoz

Am descoperit pe site-ul Danei Rogoz un ritual de seară care poate inspira pentru acele momente atât de necesare trupului şi sufletului nostru: micile ritualuri de înfrumuseţare. Iar, cele de seară sunt foarte importante pentru că, peste noapte, organismul devine mult mai receptiv la tratamente, având în vedere starea sa de repaus.

Ce ne recomandă Dana Rogoz pentru serile de răsfăţ:Cred ca fiecare femeie are propriul sau ritual de infrumusetare. Pentru unele sunt mastile cu ou si malai transmise de la mama la fiica, pentru altele mastile cu argila verde vazute prin filme, altele isi consulta medicul dermatolog si inca si mai multe merg pe mana altor femei, cautand referinte si recomandari. Insa oricum am fi si oriunde am merge sa culegem sfaturi si mici ponturi, ideea de baza este ca ne place sa avem grija de noi.

Vorbeam cu o prietena acum ceva timp si imi spunea ca a dedicat jumatate de zi cautarii celor mai bune dermato-cosmetice pentru varsta ei, adica 30 de ani. Pentru ca nu te prea poti juca cu ingredientele acestea, pentru ca exista o logica cu care se combina si un anumit fel de a le folosi, i-a luat 6 ore si multe site-uri specializate sa isi dea seama cum sta treaba. A sfarsit prin a comanda doua produse pe care le-a integrat usor-usor in ritualul ei de frumusete. Prima reactie? “Nu stiam ca am riduri pana cand am inceput sa observ ca imi dispar de pe fata!”

Inca suntem la varsta cand timpul e cumsecade cu noi, desi o noapte sau doua de nesomn iti fac uneori o mica avanpremiera a ceea ce va fi. Inca “scapam” daca ne hidratam  si daca mancam sanatos, insa probabil ca in 2-3 ani treaba nu o sa mai fie asa usoara. Insa tocmai din acest motiv e bine sa incepem devreme – e mai usor sa tratezi niste riduri fine decat niste riduri care s-au adancit si au lasat semne vizibile in piele. Asadar, in loc sa cauti un remediu minune la 40 de ani, poti sa introduci in rutina ta de frumusete produse care sa iti ajute organismul sa combata semnele varstei.

Citeşte continuarea materialului pe: http://www.danarogoz.com

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.