Ritual pentru piele sublimă

Înainte de a îmbrăca superba ținută aleasă pentru a păși în anul următor, încearcă acest ritual pentru piele perfectă.

Nu te mai stresa atât cu ținutele de petrecere! Orice-ai pune pe tine – ceva sumar, în orice caz, va păli în comparație cu trupul tău divin, după ce vei pune în aplicare acest ritual pentru piele fină și radioasă.

Happy New Skin!

Pielea ta, ascunsă sub haine groase de mai bine de două luni, nu pare să fie pregătită pentru așa o expunere generoasă. E uscată, aspră și ternă, în totală opoziție cu textilele mătăsoase pe care vrei să le porți. Începe cu un periaj uscat pentru a scăpa de stratul de celule moarte, apoi folosește un scrub pentru a-ți curăța bine pielea, scoțându-i la iveală strălucirea sănătoasă. Încearcă Rituals The Ritual of Ayurveda Rejuvenating Himalayan Salt Scrub, 84 lei, cu ulei de migdale dulci și trandafir indian.

Hrănește-ți pielea

Oferă-i pielii un binemeritat răsfăț hidratant, insistând mai ales în zonele mai aspre (coate, genunchi, glezne). Ar fi ideal să aplici crema de hidratare imediat ce ieși de la duș, după ce îndepărtezi excesul de apă, tapotând pielea cu prosopul, pentru ca formula să penetreze optim și să hidrateze în profunzime. O formulă multifuncțională, precum Dove DermaSpa Summer Revived Body Lotion with Self Tanner, 20,99 lei, care să-ți nuanțeze natural pielea.

Întoarce toate privirile

Aromele gurmande plutesc în aer tot sezonul acesta, motiv prielnic pentru a fi și tu… o dulce. Poartă parfumul Kilian I Don’t Need a Prince by my Side to Be a Princess, 338 lei (Sephora) îți va răsfăța simțurile cu acorduri gurmande de bezele moi, vanilie și ghimbir. Aplică-l în punctele de puls – pe gât, la încheieturi și în spatele genunchilor; căldura corpului va ajuta parfumul să se activeze pe tot parcursul serii.

Clasic

Lacul de unghii roșu bate orice manichiură complicată, dând look-ului tău un aer elegant și sofisticat. Alege o nuanță vibrantă din colecția în ediție limitată pentru Crăciun de la Dior, Diorific Le Vernis Golden Nights , 143 lei.

Numărătoare inversă

3… Strălucește din cap până-n picioare

Desăvârșește-ți look-ul cu un pic de praf magic – pudra Body Powder Sparkling Lickable Pudra iluminatoare fata și corp – Heat, 99,5 lei. Are un parfum subtil de scorțișoară și poate fi aplicată nu doar pe față, ci și pe păr și corp (nu uita de decolteu).

2… Pune arma în poșetă

Fii pe pace, e vorba de o armă de seducție, precum spray-ul de corp Victoria’s Secret Pure Seduction Fragrance Mist, 57 lei. O să-ți prindă tare bine dacă vei avea nevoie de un refresh în toiul petrecerii sau dacă… nu dormi acasă.

1… Îmbracă-te în aur

Înainte de a îmbrăca ținuta de Sărbătoare, aplică pe piele un strat de gel cu particule sclipitoare, precum Tom Ford Soleil Blanc Shimmering Body Oil, 380 lei.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.