Cum am obținut un ten strălucitor în 60 de secunde: FOREO LUNA mini 3 Review

Ce au în comun Chrissy Teigen, Venus Williams, Miley Cirus sau Meghan Markle? O rutină de antrenament bine pusă la punct și un ten impecabil. Un corp tonifiat și o piele mai tânără dărâmă în 2019 pe scara aspirațională dezideratul unei garderobe ultra fashion și pune termenul de skincare junkie” pe piedestalul celor mai multe căutări din social media. Revenind la vedete, dacă nu le-ai împărtășit până acum pasiunea pentru skintech, este momentul sa le descoperi secretul de frumusețe: FOREO LUNA mini 3.

Noi am testat cel mai recent device al brand-ului FOREO și am aflat cum poți obține un ten impecabil acasă, în doar 60 de secunde.

FOREO LUNA mini 3, review FOREO LUNA mini 3, curatarea tenului dupa antrenament,

Antrenament pentru ten

Pielea are nevoie de antrenament la fel ca și mușchii și FOREO combină cu succes pulsațiile T-Sonic cu striațiile de silicon mai fine decât mătasea pentru a curăța și tonifia tenul într-o singura sesiune.

Seara, după sală, este momentul ideal pentru curățare în profunzime, atunci când pielea începe procesul de detoxifiere și asimilează mai bine toți nutrienții din crema ce acționează pe timpul nopții. Noi am observat rezultate de la prima utilizare- un aspect mai odihnit al tenului a doua zi. Un alt avantaj al ritualului de curățare imediat după antrenament constă în economia de timp – vei ajunge acasă deja pregătită pentru relaxare, fără a mai avea grija demachierii.

FOREO LUNA mini 3 este cea mai noua perie de curățare a tenului anunțată de beauty-tech brandul suedez și se folosește împreună cu aplicația FOREO For you (disponibilă în App store si Google play).

LUNA mini 3 este perfecta pentru a fi purtată în trusa de cosmetice, este 100% impermeabilă și se curăță ușor sub jetul de apă. Nu îți face griji că o poți pierde- aplicația Find My Luna îți permite să îți localizezi dispozitivul de pe telefonul mobil. Îți setezi durata tratamentului și intensitatea tratamentului și te bucuri zilnic de un tratament de curățare profundă acasă sau imediat după antrenament.

Nu există scuze în fața unui ten frumos: poți opta pentru funcția de Glow Boost” ce acționează în doar 30 de secunde pentru un plus de strălucire după antrenament.

FOREO LUNA mini 3, review FOREO LUNA mini 3, curatarea tenului dupa antrenament,

Machiaj care arată mai bine pe ten

Cea mai bună parte a acestui review: după două săptămâni de utilizare zilnică, se reduce considerabil timpul pentru machiaj: un BB cream sau un fond de ten cu acoperire lejeră este tot ce am avut nevoie pentru un aspect mat, impecabil, deoarece tenul arăta grozav. Am aflat de asemene că machiajul rezistă mai mult timp pe o piele curățată corespunzător.

Porii nu mai sunt atât de încărcați, iar tenul nu mai are nevoie de atât de mult fond de ten. Rezultatul pe termen lung este o față proaspătă care arată minunat în poze și fără filtre sau mult machiaj.

Noi ne-am convins că peria facială FOREO LUNA mini 3 este cel mai bun companion post-antrenament sau pentru a completa rutina de îngrijire a tenului acasă. Ne-am convins încă o dată că rutina de îngrijire a tenului trebuie să fie simplă, dar consecventă, așa că FOREO LUNA mini 3 rămâne în rutina de beauty atât post-antrenament, alături de o cremă hidratantă, o cremă de ochi hidratantă și o loțiune tonică menită să echilibreze PH-ul tenului.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.