Retusuri rapide inainte de party

Pe ultima sută: manichiura nefăcută

Soluţie:  Stickere decorative

Nu toată lumea agreează varianta manichiurii (semi) permanente, ca soluţie pentru a scăpa de grija unghiilor pentru câteva săptămâni iar cea clasică făcută în avans are şanse mari să se deterioreze înainte de marele eveniment. Să o laşi pe ultima sută de metri înseamnă să nu ai timp destul să o laşi să se usuce, deci nu-i loc nici de designuri sau alte aplicaţii.

Din fericire, există stickerele pentru unghii. Avantaje: sunt ieftine, ai de unde alege, se aplică uşor şi repede (lipeşti şi pileşti!), nu necesită timp de uscare şi sunt super-rezistente pe unghii. Recomandarea noastră: alege două-trei modele şi combină-le între ele.

Pe ultima sută: coafură ratată

Soluţie: Retro-frizuri

Ţi-ai scos bigudiurile ai folosit ondulatorul şi… dezastru, părul arată de parcă ai fi fost martorul unei explozii. Cum n-ai vreme s-o iei de la capăt, lucrează cu ce-ai obţinut – fie îl strîngi bine şi foloseşti un burete pentru coc, fie îţi pui pe cap o bentiţă elastică, pentru ca apoi să-ţi rulezi părul în jurul ei, la spate (e mult mai uşor dacă buclele sunt deja formate, iar textura va lăsa impresia unei coafuri elaborate).

Pe ultima sută: machiaj prea… simplu

Soluţie: „Aplicaţiile” pentru ochi

Nu tuturor ne stă bine cu un ruj roşu (soluţia salvatoare în caz că nu vrei sau nu poţi obţine un machiaj reuşit pe pleoape). Pentru un look spectaculos la party, poţi alege fie stickerele pentru pleoape (sunt asemănătoare celor pentru unghii, doar că imprimă fard pe piele, apoi se îndepărtează), fie genele false cu inserţii strălucitoare. De ultimă generaţie sunt şi design-urile cu mini-strasuri pe arcade!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.