Remedii rapide pentru ten gras

Ȋţi oferim cele mai rapide şi eficinte ponturi pentru un ten de revistă pe durata ȋntregii zile.

Cunoşti problema… pleci de dimineaţă către serviciu cu un ten perfect mat şi fără imperfecţiuni, ca de revistă, şi, ca prin minune, la jumătatea zilei observi cu stupoare privindu-te ȋn oglinda din baie că faţa pare dată cu lac şi că ai mici iritaţii. Fir’ar să fie… Nici pudra asta nu a ţinut. Hai să-ţi spunem ce o să poată ţine ȋn frâu strălucirea de necontrolat a tenului tău:Ai grijă la dietă!
Cele mai multe femei care se plâng de exces de sebum au o dietă care abundă de junk food, dulciuri şi făinoase. Rezumă-te la mai puţine mese compuse din hamburgeri, mâncare gătită cu mult ulei, produse de patisserie preparate din făină albă şi prăjituri şi vei vedea minuni! Pe bune! De asemenea, mare grijă la consumul de alcool.

Transformă-ţi dieta mâncând mai multe fructe şi legume, fierbe sau pune la grătar carnea şi alege pâinea integrală şi muesli-ul ȋn locul cerealelor cu zahăr.

Alimente bune de pus pe fata

5 retete de apa de fata revitalizanta DIY

Folii care absorb sebumul
Le găseşti ȋn magazinele cu produse de frumuseţe ca Sephora, dar şi ȋn farmacii şi sunt cele mai de ajutor, mai ales ȋn perioada premenstruală când hormonii ȋşi fac de cap şi-ţi măresc producţia de sebum.

Şi foloseşte pudră incoloră pentru a nu arăta precum o păpuşă de porţelan.

Apa ȋnmiresmată homemade
Dacă nu te dai ȋn vânt după proiecte de tipul do-it-yourself, cumpără-ţi apă termală, pulverizează ȋn momentul ȋn care ȋţi simţi tenul ȋncărcat, şterge cu un şerveţel şi bucură-te de prospeţime ȋn timp ce apa termală hrăneşte tenul
cu minerale necesare.

Dar mai ai o variantă mai ieftină şi foarte eficientă ȋn combaterea strălucirii tenului: spray-ul cu apă şi ulei esenţial de arbore de ceai, cel mai bun remediu natural pentru tenurile cu probleme.

Ai nevoie de un recipient mic cu pulverizator, apă distilată şi câteva picături de ulei esenţial de arbore de ceai. Pulverizează la nevoie, şterge sebumul şi tratează-ţi tenul!

Masti de fata cu argila pentru toate tipurile de ten

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise