Remedii minune: când ne mint reclamele?

Acum serios, nicio formulă nu poate face miracole, deci nu te aștepta la remedii minune pentru absolut orice. Produsele de mai jos promit mai mult decât pot face, aşa că trebuie să fii un pic mai… realistă.

Cure împotriva celulitei
Ele conţin vasoconstrictori (ingrediente precum cofeina, care dilatează vasele de sânge) ce accelerează circulaţia sangvină – efectul vizibil fiind unul de subţiere a părţilor sub “tratament”. Din păcate, acesta nu durează decât câteva ore.

Remedii minune pentru vergeturi
Dacă vergeturile sunt în prima fază – de culoare roșie/vișinie – se poate interveni cu formule sau terapii profesionale costisitoare, însă cele albe nu mai pot fi îndepărtate, deci o cremă care promite asta chiar nu poate funcționa.

Creme care măresc bustul
Acestea folosesc, de asemenea, ingrediente care accelerează circulaţia sângelui şi îţi dau acea impresie trecătoare de ridicare. Dar „nicio cremă nu îţi va face sânii mai mari sau mai fermi”, spune dermatologul Macrene Alexiades.

Soluţii pentru creşterea genelor
Aceste seruri încurajează creşterea sănătoasă a genelor. Conţin ingrediente hidratante care creează un mediu propice creşterii părului… dar chiar şi aşa, nu e sigur că genele chiar vor creşte. Până acum, doar uleiul de ricin a demonstrat că poate stimula foliculii de păr să se reactiveze, deci îl poți folosi atât pentru gene cât și pentru sprâncene.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.