Remedii de frumusețe after-party

By  | 

Ai petrecut (încă) o noapte în club, dar azi nu-i chip să lenevești ca de obicei? Iată cum te poți pune iute pe picioare cu soluțiile COSMO!

Față de…petrecăreață

Dacă n-ai apucat să te demachiezi, „paguba” e și mai mare… Demachiază-te grabnic, apoi calmează-ți fața cu o apă revitalizantă (apa de trandafiri sau iasomie e perfectă:  Kama Pure Mogra water, 96 lei) sau spray facial/apă termală și aplică o mască rece pentru ten obosit.

Deshidratarea provocată de alcool se vede pe față; aplică o mască pentru rehidratare precum Glam Glow ThirstyMud, 225 lei. Apoi masează-ți bine pielea cu un ulei facial – Kiehl’s Daily Reviving Concentrate, 185 lei.

masca after party

PONT: Bea multă apă, începând cu două pahare pe stomacul gol, ca să „speli” păcatele de peste noapte.

Epava unei…coafuri

Dacă părul și-a pierdut din volum sau s-a îngrășat la rădăcină (transpirația sau excesul de sebum pot face asta peste noapte), aplică un șampon uscat, apoi piaptănă-ți buclele și redă-le vitalitatea cu un spray pentru reînoirea coafurii precum Sebastian Drynamic Instant Style resfreshing spray, 90 lei.

after party hair

Capul nu-și încape-n piele?

Pentru dureri mari de cap, noi recomandăm un duș prelungit (asta e, o să-ți strici coafura!), urmat de un mic dejun simplu – se spune că pâinea cu miere chiar ar ajuta -, un comprimat de Alka-Seltzer (bicarbonat de sodiu+aspirină+vitamina C) și o doză de multi-vitamine (sau o băutură pentru sportivi), plus un pic de sport – sau măcar o plimbare la aer curat. De ce n-am zis „cafea”? Pentru că, spun specialiștii, ar putea să-ți agraveze mahmureala!

„Și mă dor ochii, mă dooor!”

Ochii sunt roșii dintr-un cumul de cauze: alcool, fum, oboseală; dar câte o picătură de Visine în fiecare ochi va remedia problema. Cât despre cearcăne, „calcă-le” cu o cremă specială, cu aplicator în formă de mașină de călcat, precum Benefit Puff Off, 139 lei.

remedii after party pentru ochi

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *