Remedii de frumusețe after-party

Ai petrecut (încă) o noapte în club, dar azi nu-i chip să lenevești ca de obicei? Iată cum te poți pune iute pe picioare cu soluțiile COSMO!

Față de…petrecăreațăDacă n-ai apucat să te demachiezi, „paguba” e și mai mare… Demachiază-te grabnic, apoi calmează-ți fața cu o apă revitalizantă (apa de trandafiri sau iasomie e perfectă:  Kama Pure Mogra water, 96 lei) sau spray facial/apă termală și aplică o mască rece pentru ten obosit.

Deshidratarea provocată de alcool se vede pe față; aplică o mască pentru rehidratare precum Glam Glow ThirstyMud, 225 lei. Apoi masează-ți bine pielea cu un ulei facial – Kiehl’s Daily Reviving Concentrate, 185 lei.

masca after party

PONT: Bea multă apă, începând cu două pahare pe stomacul gol, ca să „speli” păcatele de peste noapte.

Epava unei…coafuri

Dacă părul și-a pierdut din volum sau s-a îngrășat la rădăcină (transpirația sau excesul de sebum pot face asta peste noapte), aplică un șampon uscat, apoi piaptănă-ți buclele și redă-le vitalitatea cu un spray pentru reînoirea coafurii precum Sebastian Drynamic Instant Style resfreshing spray, 90 lei.

after party hair

Capul nu-și încape-n piele?

Pentru dureri mari de cap, noi recomandăm un duș prelungit (asta e, o să-ți strici coafura!), urmat de un mic dejun simplu – se spune că pâinea cu miere chiar ar ajuta -, un comprimat de Alka-Seltzer (bicarbonat de sodiu+aspirină+vitamina C) și o doză de multi-vitamine (sau o băutură pentru sportivi), plus un pic de sport – sau măcar o plimbare la aer curat. De ce n-am zis „cafea”? Pentru că, spun specialiștii, ar putea să-ți agraveze mahmureala!

„Și mă dor ochii, mă dooor!”

Ochii sunt roșii dintr-un cumul de cauze: alcool, fum, oboseală; dar câte o picătură de Visine în fiecare ochi va remedia problema. Cât despre cearcăne, „calcă-le” cu o cremă specială, cu aplicator în formă de mașină de călcat, precum Benefit Puff Off, 139 lei.

remedii after party pentru ochi

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.