Remedii „banale” pentru probleme reale

La fel ca în legile lui Murphy, probabilitatea ca un produs cosmetic să se termine sau să fie de negăsit crește atunci când necesitatea sa este urgentă. Din fericire, există remedii cu care acestea să fie înlocuite.

S-A TERMINAT: Crema pentru conturul ochilor
Celebra Paula Begoun susține că necesitatea folosirii unui produs pentru zona ochilor este inutilă dacă acesta se adresează „pielii sensibile din jurul ochilor”. Adică cum, în restul feței poți aplica orice, numai sub ochi nu? Iată de ce crema hidratantă pentru față ar putea foarte bine să hidrateze și conturul ochilor.

S-A TERMINAT: Șamponul uscat
Sigur, cel mai simplu ar fi să îți speli părul imediat, însă dacă te grăbești, poți apela la pudra de talc sau chiar la un deodorant antiperspirant cu pudră. Totul e să nu aplici în exces și să scuturi rezidurile din păr stând cu capul în jos, la fel de bine se califică și fixativul, în cazul în care vrei să-ți prinzi părul sau să-l aranjezi pieptănat pe spate.

S-A TERMINAT: Loțiunea pentru spălarea feței
Nicio dramă, dacă locuiești cu iubitul tău, iar acesta folosește o cremă pentru bărbierit. E ideală pentru spălarea feței, fiind potrivită chiar și pe tenul delicat, sensibil. S-ar putea să-ți placă atât de mult senzația de după, încât o să-ți iei și tu una.

S-A TERMINAT: Exfoliantul de corp
Adaugă o jumătate de linguriță de bicarbonat și una de zahăr în ulei de duș cât pentru o spălare, apoi masează-ți delicat pielea, apoi clătește-te cu apă din abundență. Ok, poți lăsa zahărul în baie de-acum încolo…

S-A TERMINAT: Spuma ta de depilat
Dacă folosești aparatul de ras, e ideal să ai și o spumă, dar când ești în pană, balsamul de păr este o opțiune bună, dat fiind că înmoaie firul de păr și nu riști să te alegi cu iritații. La fel de bine merge uleiul de corp, însă lamele se încarcă și probabil vei fi nevoită să schimbi aparatul după o folosire.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise