Puma Urban Motion

PUMA Urban Motion For Her

Puma urban motion pentru EA se deschide usor si plin de viata, pentru a se transforma intr-o esenta intriganta si senzuala – precum adolescentele active, amatoare de distractii, care se misca in ritmul alert al stilului lor de viata.

Captivant si unic, flacoanele de PUMA urban motion reprezinta esenta fluiditatii, miscandu-se in ritm propriu. Formele flaconului par a fi create din doua jumatati, fata si spate, invartindu-se una in jurul celeilalte. Sticla parfumului pentru EA are forma ovala, cu partile laterale curbate, ce par a se roti fara oprire.Alte informatii:

  • Note de baza – Esentele scanteietoare au o baza mult mai intensa, calda si matasoasa, definita de notele de vanilie, mosc si ambra. Notele de lemn alb invioreaza compozitia parfumului.
  • Note de mijloc – Adaugam o aroma fructata notelor de varf si obtinem note de mijloc, conturate de floarea de ghimbir chinezesc, flori de mar, para si zmeura.
  • Note de varf – Tangerine, citrice chinezesti yuzu si frunze dulci, aromate, de ananas creeaza o combinatie energizanta, proprie notelor de varf.

PUMA Urban Motion For Him

PUMA urban motion pentru EL este un parfum plin de energie si esente puternice, care reflecta stilul trendy, dinamic al barbatilor cu un ritm de viata alert.

Captivant si unic, flacoanele de PUMA urban motion reprezinta esenta fluiditatii, miscandu-se in ritm propriu. Formele flaconului par a fi create din doua jumatati, fata si spate, invartindu-se una in jurul celeilalte.

Alte informatii:

  • Note de baza – Note calde, sexy, masculine, de ambra aurie, combinate cu esente de lemn transparent si labdanum spaniol.
  • Note de mijloc – Miez aromatic de cimbru rosu picant, rozmarin, mere verzi proaspete si frunze de mesteacan alb.
  • Note de varf – Notele de varf sunt extrem de proaspete si scanteietoare: pepene zemos, mandarine verzi si menta racoroasa.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.