Pudra bronzanta – utilizari alternative

O pudra bronzanta te poate scoate din multe situatii sensibile…

Nu subestima pudra bronzanta și vei deveni dependentă de ea. Nici nu-ti imaginezi cate poate face pentru tine, în afară de a-ți crea acel look mângâiat de soare,

1 Rămâi în umbră

Așterne pudra bronzanta pe pleoape – formula este substitutul perfect pentru fardul de pleoape. Apoi creează un efect de profunzime aplicând încă un strat în pliurile ochilor, apoi estompează cu o pensulă fină.

2 Umple sprâncenele

Folosește o perie precum cea de la mascara pentru a-ți aranja sprâncenele în sens ascendent, apoi trece o pensulă tăiată în unghi prin bronzer și umple eventualele goluri. Pentru  o formă perfectă, folosește o pensulă plată cu foarte puțină cremă de față să ștergi conturul.

3 Definește pomeții

Începe prin a-ți țuguia buzele la maxim, apoi aplică pudră bronzantă în gropițele formate, chiar pe sub pomeți. Aplică puțin și pe tâmple și pe sub bărbie pentru un efect de contouring ( ideal ar fi să folosești un bronzer mat).

4 Camuflează celulita

Pudra bronzanta poată ajuta la ascunderea aspectului de coajă de portocală. Aplică pe zonele problemă  folosind un pamătuf de machiaj cât mai pufos, creând treptat acoperire. Un pic de iluminator și celulita parcă nici n-a fost acolo!

5 Degresează rădăcinile

Cele mai multe formule de pudra bronzanta sunt fabricate pe bază de minerale ori argilă, ceea ce înseamnă că pot absorbi sebumul de pe scalp. Brunetele pot folosi un bronzer mat pe care să-l aștearnă la baza părului, iar apoi să maseze delicat rădăcinile cu degetele.

Jesus Ayala/Studio D
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.