Produsele de beauty de care te poti lipsi anul acesta

Orice nu mai are capac sau are ambalajul stricat

Da, stiu ca e rujul tau preferat, dar daca i-ai pierdut capacul acum doua luni, trebuie sa renunti la el. Germenii care au acces la el vor ajunge astfel pe buzele tale.
 

Plus ca nu e chiar placut sa te dai cu un ruj care a “colectionat” tot felul de scame si alte chestii “yuck” de prin poseta sau trusa ta de farduri.

Fondul de ten cu acoperire totala

Vremurile tenului ca pictat s-au dus – make-up artistii promoveaza pielea radioasa, sanatoasa, naturala, si deci texturile aproape transparente, care sa creeze acel efect de ten frumos “de la mama natura”.
 

Indrazneste sa scoti din schema fondul tau de ten cu acoperire maxima, chiar daca nu ai ten de portelan. Expertii recomanda folosirea unui fond de ten cu acoperire mica spre medie sau chiar a unui BB cream, apoi un concealer cu acoperire mare doar pe zonele cu probleme (pete, cosuri, cearcane, etc).

Extensiile de par

Pentru ca este promovata naturaletea, renunta la extensii si scoate-ti la inaintare suvitele naturale! Parul ridicol de lung nu mai e in trend, se poarta parul scurt sau mediu si coafurile naturale.

Orice produs care si-a schimbat culoarea, consistenta sau mirosul

Chiar daca tii tu minte ca nu a depasit termenul de expirare, arunca direct la cosul de gunoi un gloss pentru buze care nu mai miroase a tarte, ci a capatat un miros ciudat, pe care nu-l stiai.
 

De asemenea, orice consistenta “suspecta” a vreunui fond de ten sau fard cremos iti indica faptul ca nu mai trebuie sa le folosesti. Mai bine le inlocuiesti decat sa te confrunti cu reactiile alergice.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.