Produse pentru sprâncene perfecte

Diferența între sprâncenele decente și cele perfecte constă în îngrijirea lor corectă, iar pentru a le obține ai nevoie de câteva produse dedicate lor.

Reperele standard în definirea sprâncenelorCeară de fixare
Nu este vorba despre cea folosită pentru smulgerea firelor; ceara pentru sprâncene servește la fixarea acestora, în special dacă este vorba de păr gros. Aplic-o folosind pensula tăiată în unghi.

Gel pentru volum
Mai ușor decât ceara, gelul este perfect dacă-ți dorești sprâncene pline. Folosește unul transparent sau adaptat culorii firelor de păr pentru a domoli firele rebele și pentru a le ordona, tot în sensul în care cresc.

Pudră pentru umplere
Fardul pentru sprâncene are un aspect mult mai natural decât creionul, care trasează linii perfecte. Aplică-l folosind o pensulă tăiată în unghi, pe sensul creșterii firului.

Mascara
Când ai la dispoziție mai puțin de un minut să-ți aranjezi fața, piaptănă sprâncenele în sens ascendent folosind o mascara nuanțatoare pentru sprâncene. Culoarea le va îndesi fără a necesita prea multă precizie, fiind ideală și pentru a acoperi firele albe care apar din când în când.

Ți-ai stricat sprâncenele?

Iluminator pentru arcade
Aplică acest creion înainte să folosești alte produse pentru sprâncene, pentru un efect de ridicare a arcadei. După ce aplici creionul, folosește o pensulă plată pentru a întinde mai bine produsul pe sub sprâncene.

Creion
Folosește creionul bine ascuțit pentru definire precisă și pentru a umple golurile. Aplică-l pornind de la baza sprâncenelor și trasează linii scurte, imitând firele de păr din vecinătate, apoi perie-le în sensul de creștere.

CITEȘTE ȘI: Sprâncene perfecte în 5 pași simpli

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise