Toate produsele de care ai nevoie pentru îngrijire zilnică

Într-o lume în care totul evoluează peste noapte, te aștepți ca soluțiile de îngrijire a tenului să poată ține pasul. Iată câteva produse eficiente care acționează rapid.

STRĂLUCIRE

Momentul acela când ai senzația că nu e pielea ta… Recapătă-ți strălucirea cu o mască ușoară precum Dior Hydra Life Glow Better Fresh Jelly mask, 248 lei. Promite rezultate în numai 3 minute, garantând o îmbunătățire majoră a prospețimii, luminozității și vitalității pielii, după o lună de utilizare regulată.

DETOX

Formula cremei de zi și de noapte Urban Skin de la Nivea, 24,90 lei, oferă tenului hidratare puternică instant, grație acidului hialuronic, și detoxifiere intensă cu ajutorul antioxidanților și extractului de ceai verde bio din formulă.

REGENERARE

Beneficiile mierii sunt bine-cunoscute, motiv numai bun să o pui în slujba tenului tău cu masca Farmacy Honey Potion Renewing Antioxidant hydration mask, 165 lei (exclusiv la Sephora). Garantat 100% că tenul tău va fi ca nou în maxim 2 săptămâni (5-6 utilizări).

EYE CARE

„Bomba” cu ingrediente hidratante și revitalizante pentru zona ochilor de la Belif (Moisturizing eye bomb, 182 lei la Sephora), garantează o hidratare optimă a zonei pentru mai mult de 24 de ore, dar și o îmbunătățire majoră a elasticității pielii.

EXFOLIERE

Îndepărtarea celulelor moarte este o chestiune serioasă, iar scrub-ul facial Glow Scrub din gama Smooth Sugars de la L’Oreal Paris, 44,5 lei, cu zahăr și ulei din sâmburi de struguri. O singură utilizare și pielea rămâne strălucitoare, curată și netedă. Fiecare nouă aplicare te face să radiezi.

OXIGEN

„În timp ce tu dormeai”, crema de noapte și masca cu efect răcoritor Slow Age Nuit de la Vichy, 127 lei, reoxigenează și regenerează pielea peste noapte, după agresiunile externe suferite peste zi. Încă din prima dimineață, vei remarca faptul că pielea este hidratată, luminoasă, aerisită. Următoarele utilizări vor veni de hac și ridurilor.

FERMITATE

Redescoperă fermitatea tenului tău cu această cremă concentrată, 100% vegană, pentru fermitate și contur, îmbogățită cu extracte din rădăcini din natură – The Body Shop Roots of Strenght Firming Shaping day cream, 115 lei, ce-ți remodelează chipul cu fiecare aplicare.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.