Produse de frumusețe pe care ar trebui să le ții în frigider

Există anumite produse de îngrijire și machiaj care rezistă mai bine dacă sunt depozitate la frigider.

Cele mai multe dintre noi ne ținem produsele de îngrijire în dormitor sau, mai rău, în baie, unde multe dintre ele se strică mai repede. Dar câte persoane cunoști care le depozitează în frigider? Chiar dacă acest lucru nu este menționat pe ambalaj, unele produse ar trebui ținute într-un mediu rece, iar frigiderul este, evident, cel mai potrivit.

Oja

Mai ales dacă ai multe oje, le folosești destul de rar sau sunt cam scumpe, cu siguranță ai vrea să reziste cât mai mult timp posibil. Dacă le vei depozita în frigider, le vei prelungi termenul de valabilitate, deci te vei putea bucura de ele cât mai mult timp!

Citește și: 7 produse cosmetice must have 

Crema și masca de față

Atunci când aplici o cremă sau o mască de față rece, îți vei ajuta tenul să scape de roșeață, iar ochii tăi nu vor mai fi umflați. În plus, te vei simți mai plină de energie.

Parfumul

Mirosul parfumului se poate schimba dacă îl păstrezi într-un spațiu unde bate lumina sau care este cald. Pentru a păstra echilibrul elementelor chimice, e recomandat să depozitezi parfumurile la frigider. Dacă nu ai suficient loc pentru toate, pune-le acolo măcar pe cele mai scumpe!

Creionul dermatograf

Nu e nevoie să ții creionul dermatograf la frigider non stop, dar măcar lasă-l acolo cam 20-30 de minute înainte de folosire. În acest fel, se va întări și te vei farda mai ușor. Mai mult, culoarea va fi mai intensă!

Citește și: De ce alegem cosmeticele bio și naturale? 

Rujurile

La fel ca în cazul creionului dermatograf, rujul ar trebui păstrat la frigider pentru a nu se înmuia.

Crema pentru protecție solară

Eficacitatea acesteia scade dacă este depozitată într-un loc cald, deci îți recomandăm să îi faci loc în frigider!

Produsele naturale

Pentru că nu conțin conservanți, aceste produse pot expira mai repede. Cât timp sunt păstrate la rece, în frigider, nu trebuie să îți faci griji că s-au stricat înainte de vreme!

Tu ții produse cosmetice la frigider?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.