Produse care îți protejeaza pielea de poluare

Probabil știi deja că poluarea din orașe îți afectează sănătatea pielii, dar faci ceva în sensul acesta? COSMO îți spune în ce produse ar trebui să învestești.

Poluarea poate duce la îmbătrânirea prematură a pielii prin scăderea producției de colagen, o poate face mai uscată, poate provoca pigmentarea și roșeața. Din fericire, există metode prin care ne putem păstra sănătatea și frumusețea pielii cât mai mult timp. Iată 5 produse cosmetice care te pot ajuta:

Loțiune de curățare

Acest produs este un must have, dar alege unul de calitate. Ar trebui să îl folosești atât dimineața, cât și seara.

Citește și: Super-ingrediente pentru îngrijirea pielii 

Serum cu retinol

Acest tip de produs te poate ajuta în lupta împotriva ridurilor și a primelor semne de îmbătrânire. Din nou, trebuie folosit atât seara, cât și dimineața.

Loțiune cu SPF

Loțiunea solară nu doar că minimalizează efectele provocate de razele UV, dar limitează și efectele poluării. Aplic-o în fiecare zi (nu doar când e vară), sub machiaj. Găsești și produse de machiaj cu SPF.

Citește și: Produse de frumusețe must have pentru orice femeie 

Exfoliant

O dată sua de două ori pe săptămână, folosește un exfoliant pentru a-ți păstra pielea curată și sănătoasă. Îți poți face unul acasă, din miere și zahăr.

Elixir

Acest produs de îngrijire poate reduce apariția ridurilor și a petelor. De asemenea, protejează pielea în timpul zilei, mai ales dacă locuiești la oraș.

Tu ce alte produse folosești pentru a te feri de efectele negative ale poluării?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.