Rujul rosu: probleme intalnite de femeile care il adora

Rujul rosu este pasional, sexy și arată că ești o persoană încrezătoare. Din păcate, această nuanță aduce cu ea câteva probleme.

Nu poți bea nimic fără pai. Bine, poți, dar te vei trezi cu un efect ombre nedorit pentru că centrul mijlocul buzelor va rămâne fără ruj. În plus, dacă nu folosești un pai vei murdări orice recipient.Ce spune rujul pe care îl porți despre tine

Să mănânci un sandwich… nu arată prea drăguț. Vei lăsa urme roșii de ruj pe nas, pe bărbie, pe tot sandwich-ul.

Bărbații cred că faci gesturi obscene spre ei. De fapt, îți bagi degetul în gură pentru a îndepărta excesul de ruj care poate ajunge pe dinți.

Dacă adormi când ești fardată te vei trezi cu o pernă plină de urme roșii.

Ce greșeli facem în aplicarea rujului

Nu te poți săruta cu nimeni fără ca rujul să se întindă. De asemenea, nu poți ascunde ce ai făcut, oricine va vedea urmele de ruj din jurul gurii tale și a partenerului.

Trebuie să îți exfoliezi buzele. În. Fiecare. Seară. Rujul în culori tari arată oribil atunci când este aplicat pe buze crăpate sau uscate. Mai mult, rujul sau lipstain-ul pot usca și mai mult buzele!

Dacă într-o zi nu porți ruj roșu, toată lumea crede că ești bolnavă. Asta pentru că toți sunt obișnuți să te vadă arătând splendid!
*articol preluat din Cosmopolitan NG

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise