Proba de machiaj viteză

Practică jogging sau orice formă de mișcare… cu stil, purtând un machiaj rezistent la sudoare și adaptat condițiilor de afară. E un stil potrivit pentru a flirta cu un partener de alergat, dar destul de discret pentru sport, spune creatorul look-ului – Kayleen McAdams, makeup artist CK One Color.

 

De început

Curbează-ți genele apucându-le întâi de la rădăcină, apoi de la mijloc și pe vârfuri, timp de 10 secunde în fiecare poziție. Genele vor rămâne bine arcuite și definite (le poți nuanța/ fixa cu o mascara waterproof). Pentru ten, folosește foarte puțin B.B.-cream  – pentru ca tenul să poată respira (și transpira).

bagajul pentru sală

Mai departe

Aplică blush cremă (echivalentul unui bob de mazăre) pe pomeți, apoi așterne o pudră minerală cu factor de protecție solară pe toată fața, să fixezi baza și fardul. SPF-ul nu e niciodată prea mult, nici în sezonul rece, deci alege produse de machiaj cu factor integrat, mai ales dacă petreci mult timp afară.

 

 

ArtDeco Talbot Runhof Spring'16 Collection Blush couture, 69 lei
ArtDeco Talbot Runhof Spring’16 Collection Blush couture, 69 lei

Aproape gata

Decât să folosești un creion pentru a-ți defini sprâncenele (transpirația de pe frunte le poate strica), folosește un gel transparent special pentru fixarea lor. Aplică și pe buze un balsam de buze – acestea tind să se usuce din cauza efortului și pierderii de lichid.

 

sprancene
Make Up For Ever Pro Sculpting eyebrow pencil, 92 lei

 

Tușa finală

Folosind un tuș de pleoape albastru intens, rezistent la apă, machiază-ți pleoapele mobile în stilul „cat-eye” (vezi pașii mai jos). Pentru că detaliile contează, asortează-ți tușul de pleoape cu un lac de unghii electrizant .

 

Sephora Liner star waterproof,Blue Night, 49 lei
Sephora Liner star waterproof,Blue Night, 49 lei

Fă-ți un super„ cat-eye”

  • PUNCTEAZĂ. Marchează locul unde vrei să ajungă tușul (cam o treime din distanța între unghiul extern al ochiului și coada sprâncenei).
  • UNEȘTE. Pentru a crea „codița”, unește punctul marcat cu colțul extern al ochiului.
  • LINIAZĂ. Trasează conturul pleoapei până când ajungi în colțurile interne ale ochilor, apoi retușează linia îngroșând-o.

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.