Primul beauty trend din 2017 e cel puțin bizar!

Anul abia a început și primul beauty trend deja a apărut! Scopul său este de a face pielea de pe gât să arate mai tânără.

Deși îmbătrânirea este un proces normal, nimeni nu vrea să arate mai în vârstă. Asociem frumusețea cu tinerețea și facem tot posibilul să arătăm tinere cât mai mult timp posibil. Folosim tot felul de creme și tratamente, dar și ustensile care să ne permită să arătăm ca la 20 de ani, însă unele dintre ele sunt de-a dreptul bizare. Un exemplu în acest sens găsiți în clipul de mai jos:

Produsul este creat de aceeași companie care a lansat și Fullips, al cărui scop era să ne ajute să avem buze pline, ca ale lui Kylie Jenner. Bineînțeles, foarte multe persoane l-au folosit, însă efectele sale erau doar temporare, iar în multe cazuri lăsa vânătăi pe buze și în jurul acestora.

Citește și: Îngrijirea pielii în sezonul rece

De data aceasta, compania a lansat un produs care promite să ajute femeile mature să aibă din nou un gât cu aspect tânăr. Tot ce trebuie să faci este să tragi pielea de pe gât spre ceafă și să o lipești cu un fel de bandă adezivă. Iluzia frumuseții, așa cum spune compania.

Una dintre problemele acestui produs este că lipiciul e atât de puternic încât compania recomandă să fie dezlipit cu ajutorul unei loțiuni sau chiar al unui ulei. Altfel, ar fi prea dureros. Evident, femeile cu păr scurt (sau cele care obișnuiesc să îl prindă în coadă) nu îl pot purta și, din nou, efectul este doar temporar. Ce vor face toate aceste femei când vor ajunge în pat cu cineva? Vor sta doar în anumite poziții, pentru ca scotch-ul de pe ceafă să nu se observe?

Citește și: Cum îți afectează poluarea sănătatea pielii 

Din păcate, așa cum era de așteptat, produsul a devenit atât de popular încât este sold out pe internet. Iar persoane din țările în afara Statelor Unite vor ca acesta să fie livrat în toată lumea.

Dacă și tu vrei ca pielea gâtului să arate cât mai tânără, îți recomandăm să investești într-o cremă hidratantă de calitate, cu SPF, dar și în produse anti-ageing. Nu uita, e mai ușor să previi decât să tratezi!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.