Pregăteşte-te pentru Valentine’s Day. 5 coafuri irezistibile pe care trebuie să le încerci

Sărbătoarea iubirii e din ce în ce mai aproape şi asta înseamnă că trebuie să fii pregătită pentru o seară de neuitat, indiferent că o petreci alături de partenerul tău la o cină romantică sau în oraş, cu fetele.

Deşi fiecare zi e o ocazie ca să arăţi fabulos, această sărbătoare este o oportunitate pentru a încerca o abordare nouă şi a alege un stil fresh care să îţi scoată în evidenţă trăsăturile.De acest Valentine’s Day îţi propunem să încerci stiluri noi de machiaj şi coafură cu care nu vei da greş în seara mult aşteptată. Indiferent că ai părul scurt sau lung, aceste coafuri pe care le-am pregătit pentru tine sunt uşor de realizat şi îţi vor garanta un look impecabil precum al vedetelor de la Hollywood.

 

  • Cozile împletite – alegerea Cosânzenelor moderne

 

Cozile împletite încă sunt în vogă, fie că alegi o împletitură clasică franţuzească sau râvnita împletitură coadă de peşte. Dacă optezi pentru aceasta coafură în seara de Valentine’s Day, îţi recomandăm ca aceasta să fie cât mai lejeră, iar coada purtată pe un umăr, pentru un aspect cât mai lejer şi totodată rafinat . În materie de machiaj poţi alege un ruj nude, iar rezultatul este un look simpatic cu un aer cochet şi fermecător. Cozi franţuzeşti, olandeze sau împletituri în cascadă, există o mare varietate de împletituri din care poţi alege, iar cei de la cosmo.com ne arată care sunt cele mai populare dintre ele şi cum le putem realiza.

 

  • Cocul înalt – rafinat şi classy

 

Inspirat din clasicul coc al balerinelor, această coafură este întotdeauna o alegere sexy. Pentru un look reuşit strânge cât mai bine părul mai întâi într-o coadă de cal şi apoi roteşte-l în jurul unui burete circular, pentru a crea un coc fin şi aranjat. Poţi complet look-ul cu un ruj roşu intens şi cu puţin fard iluminator pe pleoape, în nuanţa şampaniei.

 

  • Părul drept – simplu şi elegant

 

Poţi alege să păstrezi un look simplu, dar în acelaşi timp de efect, cu un păr lung şi drept. Este probabil cea mai uşoară coafură pentru care poţi opta în seara îndrăgostiţilor. Ai nevoie doar de o placă de păr, un ser protector şi puţin fixativ. Dacă optezi pentru această coafură simplă, te poţi juca mai mult cu machiajul, astfel că poţi alege cu încredere smoky eyes cu o tentă de bronz, în stilul actriţei Mila Kunis.

 

  • Bucle old school – alegerea unei dive cu stil

 

Vrei să îţi dai pe spate partenerul? Mergi cu încredere pe stilul vintage al buclelor, un look atât de popular printre vedetele hollywoodiene ale anilor ‘80. Aranjează-ţi părul cu o cărare pe o parte şi cu bucle mari în valuri, adaugă un ruj roşu mat, gene lungi şi un fard iluminator, pentru o piele cât mai strălucitoare. Vedete precum Blake Lively au ales acest look şi au arătat fabulos pe covorul roşu, iar acum e rândul tău să stârneşti admiraţie cu un look de senzaţie.

 

  • Cocul lejer – un look creativ şi sexy

 

Îndrăzneşte să îţi transformi cocul de zi cu zi şi să îi oferi un aer lejer şi cochet. Strânge-ţi părul într-un coc şi tapează-l în zona creştetului pentru a-i oferi volum în stilul pompadour. Aşa cum ne sfătuieşte liveabout.com, volumul ideal îl vei obţine dacă aplici spumă sau un spray pentru volum şi îl usuci apoi folosind o perie rotundă. Nu uita să laşi şi câteva fire jucăuşe să alunece libere de-o parte şi de alta a cărării. Genele lungi şi un ruj discret în nuanţe de roz vor completa impecabil acest look simpatic.

Nu subestima puterea unei coafuri în seara de Valentine’s Day. Dacă urmezi câţiva paşi simpli, vei reuşi să creezi un look impecabil şi irezistibil în cel mai scurt timp. O coafură potrivită şi un machiaj de efect îţi vor da încredere în tine şi vei fi pregătită să petreci o seară a îndrăgostiţilor de neuitat.

 

Sursă foto principală: Shutterstock

(P) Articol realizat împreună cu Philips

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.