Picioare mai frumoase…in 4 pasi!

Exfoliază de doua ori

Înainte de a intra sub duş, masează-ţi pielea cu mişcări circulare, folosind lufa sau o perie de baie. Beneficii? Pielea uscată va fi astfel pe jumătate îndepărtată, restul urmând a fi înlăturat după înmuierea cu apă şi exfolierea de sub duş (foloseşte scrub sau o mănuşă). În plus, firele de păr vor fi mai uşor de eliminat! Nu în ultimul rând, stimularea circulaţiei sanguine va asigura strălucirea pielii!

Hidratează-te sub duş

Imediat ce opreşti apa, foloseşte un produs de hidratare a pielii fără să te ştergi înainte. Încearcă un balsam de corp (acesta necesită încă o clătire) sau ulei pentru a-ţi masa bine pielea, apoi foloseşte prosopul doar pentru a-ţi tapota picioarele (nu freca deloc pielea).

Bronzează şi hidratează

Adaugă puţin autobronzant în crema de corp pe care o foloseşti în mod obişnuit şi aplic-o pe picioare după ce uleiul aplicat anterior este absorbit în totalitate, apoi întinde din nou puţin autobronzant nediluat pe musculatura picioarelor, ca s-o scoţi în evidenţă.

Nu uita de partea de jos

Aplică un strat de cremă de corp sau ulei uscat pe călcâie, glezne şi degetele de la picioare înainte de autobronzant. Astfel, nu doar vei etala picioare de gazelă în sandale, ci vei preveni şi o eventuală colorare inestetică a zonelor cu piele fină!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.