Pharmaceris W, solutia pentru pielea depigmentata

Schimbarile pigmentare apar cel mai des pe fata, decolteu, antebrate si podul palmelor. Petele pigmentare pot aparea de asemenea in cazul dereglarilor hormonale (in timpul maturizarii, menopauzei, sarcinii, anticoncepţiei), inflamatiilor pielii sau se pot intensifica cu varsta.

Petele de batranete sunt rezultatul expunerii excesive la soare in timpul intregii vieti. Riscul aparitiei petelor pigmentare creste in cazul administrarii de medicamente, a cosmeticelor fotosensibilizatoare, a antibioticelor, al consumului de alcool, acid alfahidroxilic sau retinol. In plus, petele pigmentare pot aparea ca rezultat al interactiunii soarelui cu alcoolul din parfum.

Putem evita aparitia petelor pigmentare prin asumarea catorva reguli simple. Nu trebuie sa ne expunem la soare intre orele 10 si 16. Trebuie sa folosim preparate protectoare cu continut de filtre UVA si UVB. In timpul bailor de soare este important sa protejam pielea folosind cosmetice cu factor de protectie minim SPF 30.

Aditional, se recomanda primirea unui preparat cu beta-caroten sau se poate bea suc de morcov. Daca insa nu vom reusi sa prevenim aparitia petelor pigmentare se recomanda folosirea preparatelor de albire pentru a obtine o culoare uniforma a pielii.

Cea mai buna perioada de eliminare a petelor pigmentare este toamna. Se recomanda folosirea unui tratament complex de albire de zi si de noapte. Crema de zi, in afara de efectul de albire, trebuie sa protejeze pielea impotriva razelor solare, iar crema de noapte trebuie sa aiba si efect de exfoliere pentru a accelera regenerarea straturilor externe depigmentate ale epidermului si pentru a asigura penetrarea mai adanca a substantelor de albire.

Un astfel de tratament bipolar va ofera gama Pharmaceris W, ce contine urmatoarele produse:

1. Crema de noapte cu efect intens de albire

Ingrediente active: Complexul triactiv de albire – are actiune de albire si iluminare a pielii, reduce petele pigmentare, blocheaza sinteza melaninei.
Papaina – accelereaza exfolierea straturilor externe ale epidermului.
Alantoina – netezeste, calmeaza, hidrateaza si inmoaie pielea.
Vitamina C – are actiune de iluminare, stimuleaza sinteza de colagen, combate radicalii liberi.
Vitamina E – are actiune puternica anti radicali liberi, previne imbatranirea prematura a pielii.

Actiune:
Crema ofera luminozitate tenului si reduce pigmentatia neregulata a pielii datorita complexului triactiv de albire, care blocheaza sinteza melaninei la trei niveluri. Papaina accelereaza exfolierea straturilor depigmentate ale epidermului si permite penetrarea mai adanca a substantelor de albire. Vitamina E protejeaza pielea impotriva imbatranirii premature.

Pret: 58,50 RON

2. Crema cu tripla actiune pentru albirea tenului

Ingrediente active: Complexul triactiv de albire – are actiune de albire si iluminare a pielii, reduce petele pigmentare, blocheaza sinteza melaninei.
Filtrele UVA si UVB – protejeaza impotriva acţiunii negative a razelor solare si maresc eficacitatea albirii.
Alantoina – netezeste, calmeaza, hidrateaza si inmoaie pielea.
Vitamina C – are actiune de iluminare, stimuleaza sinteza de colagen, combate radicalii liberi.
Vitamina E – are actiune puternica anti radicali liberi, previne imbatranirea prematura a pielii.

Actiune:

Crema ilumineaza pielea si reduce efectiv petele pigmentare datorita complexului triactiv de albire, care blocheaza sinteza melaninei la trei niveluri. Vitamina E protejeaza pielea impotriva efectelor imbatranirii premature. Filtrele continute in crema protejeaza impotriva actiunii negative a razelor solare si cresc eficacitatea albirii.

Pret: 44,80 RON

Cremele de albire Pharmaceris W pot fi folosite nu numai pentru petele pigmentare de pe fata, dar si pentru cele din zona decolteului, spinarii, palmelor si in alte zone pigmentate.

Aplicati crema zilnic pe zonele pigmentate. Rezultatul trebuie sa fie vizibil dupa 4 saptamani de folosire. In timpul folosirii cremei si timp de 10 saptamani dupa tratament se recomanda evitarea expunerii prelungite la soare.

Mai multe detalii despre gama Pharmaceris W aici.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.