Pharmaceris F – Dermoingrijire si acoperire perfecta

Daca ai pielea sensibila, cu probleme, usor iritabila si ai nevoie de un fond de ten fluid, alege linia Pharmaceris F.

Gama Pharmaceris F include o serie de fonduri de ten corectoare fluide delicate cu efect intens si de lunga durata, care au fost testate si sunt foarte bine tolerate de pielea sensibila si cu probleme.

Fondul de ten fluid Pharmaceris F este recomandat pentru toate tipurile de ten, inclusiv cel sensibil. Ajuta la camuflarea imperfectiunilor (pigmentatie neregulata, capilare dilatate, cicatrici post-acneice, cearcane, acnee rosacee) si confera un colorit uniform si natural al pielii..

Siguranta folosirii produsului a fost confirmata prin teste complexe, inclusiv in vitro. Filtrul UVA/ UVB SPF 20 asigura o protectie crescuta impotriva efectelor radiatiilor solare.

Nu contine conservanti, parabeni si substante parfumate

Actiune: Fondul de ten fluid camufleaza foarte bine imperfectiunile pielii, nu astupa porii si nu lasa urme pe haine. 94% de femei cu pielea sensibila si forme severe de boli dermatologice au confirmat ca fondul de ten Pharmaceris F acopera foarte bine imperfectiunile pielii (petele pigmentare, capilarele dilatate, cicatricile post-acneice, umbrele de sub ochi, rozaceea) si asigura pielii o culoare naturala si uniforma.

  • Fondul de ten fluid Pharmaceris F este disponibil in 3 nuante: ivory, sand si bronze.
  • Capacitate: 30 ml.
  • Pret recomandat: 49 lei.

Pentru orice produs Pharmaceris achizitionat in perioada 14 februarie -15 martie 2012, ai reducere la fondurile de ten! Vezi oferta in lanturile de farmacii selectionate: Dona, Sensiblu, Citypharma si Centrofarm.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.