Perfuzii cu micronutrienți, noul trend de îngrijire și stare de bine

Cele mai recente studii din industria de îngrijire a pielii arată că unele dintre cele mai eficiente tratamente de beauty&wellness funcționează mai bine odată injectate sub formă de perfuzii.

Când spui „perfuzii”, cu siguranță te gândești automat la tratamentele medicale în cazul unor afecțiuni, dar acest procedeu de livrare a unor substanțe benefice în sânge este folosită cu succes și în frumusețe și wellness. Terapiile intravenoase furnizează cantitatea optimă de micronutrienți esențiali, vitamine și antioxidanți pentru corp, iar rezultatele se văd cu ochiul liber, pe piele.

Foto: Brooke Lark

Uneori, o dietă echilibrată combinată cu exerciții fizice pot să nu fie suficiente pentru a ne simți în formă. Asta se întâmplă pentru că alimentele pe care ni le procurăm din supermarket sau magazinele bio/naturiste pot fi sărăcite de substanțele nutritive pe care fiecare aliment le are în mod tradițional, din cauza agriculturii industrializate și procesării.

Iar acest lucru ne e deloc de neglijat, dat fiind că stilul de viață modern implică o serie de factori (stres, oboseală, poluare, sedentarism, etc.). Dacă ar exista un răspuns la toate aceste provocări,  aceia ar fi micronutrienții, de care avem nevoie pentru a desfășura activități fizice, pentru a fi eficienți la locul de muncă, pentru a ne implica activ în activitățile familiale și sociale și pentru a ne putea bucura de odihnă de calitate.

Micronutrienții, vitaminele și antioxidanții sunt esențiali pentru prevenirea stresului și a multor boli cronice cu care ne confruntăm în prezent și pentru optimizarea sistemului nostru imunitar. Perfuziile intravenoase sunt soluții obținute pe baze științifice, sunt 100% biodisponibile şi au beneficii imediate: oferă rehidratare imediată și trimit amestecul optim de nutrienți esențiali și vitamine direct în fluxul sanguin, pentru rezultate rapide și eficiente. De asemenea, aceste perfuzii pot fi personalizate în funcţie de nevoile specifice ale fiecăruia”, spune Dr. Alexander Zeuke, medic de medicină preventivă şi regenerativă, care împreună cu Dr. Ion Zegrea, chirurg estetician, a lansat recent conceptul integrat de medicină preventivă și regenerativă Medkore + Elysium, un sistem de terapii intravenoase cu nutrienți, vitamine și antioxidanți, dar și teste genetice pentru prevenire și tratament, precum și ozonoterapie, cea mai modernă terapie cu ozon și oxigen folosită pentru vindecare și rejuvenare.

Terapiile care durează doar 30-45 de minute sunt diverse și vizează numeroase obiective precum stimularea sistemului imunitar, pentru micșorarea stresului, îmbunătățirea capacităţii mentale și fizice, contracararea îmbătrânirii premature şi refacerea sănătății, dar și revenirea rapidă din starea de mahmureală, în cazul în care ai călcat strâmb în ajun.

                                  Medkore+Elysium Beauty Enhancer

Frumusețe în venă

Un cocktail perfuzabil ideal pentru îngrijirea pielii conține ingrediente de hidratare, o doză generoasă de glutationă (o tripeptidă cu efect antioxidant important în compoziția plantelor, animalelor, fungilor și bacteriilor, care previne distrugerea unor componente celulare), biotină și oligoelemente. La nivel de ritual tradițional de frumusețe, ar fi nevoie de o serie de produse de îngrijire, suplimente alimentare, și tot nu ar fi suficient.

În schimb, prin perfuzie, poți fi sigură că nutrienții – vitamine și antioxidanți – vor fi absorbiți în proporție de 100%, pentru ca părul, pielea și unghiile să arate impecabil, fără a fi nevoie de alte trucuri. Și dacă până acum erai obișnuită cu ideea că nimic nu se rezolvă „peste noapte”, acest gen de perfuzii chiar o pot face, și poți apela la ele înainte de evenimente speciale, sau pentru a reda aspectul sănătos al pielii tale după o perioadă stresantă ori solicitantă.

Mai mult decât atât, aceste perfuzii cu micronutrienți sunt eficiente în vindecarea problemelor pielii, cum ar fi pielea uscată, rozaceea, acneea, dermatita, psoriazisul și laxitatea pielii, dar și pentru vindecarea rănilor și întărirea articulațiilor, ligamentelor și tendoanelor.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.