Penseta, utilizari alternative

Penseta este unul dintre cele mai utilizate obiecte de femei când vine vorba de frumuseţe, însă acest mic instrument este mai folositor decât crezi.

Iată câteva utilizări alternative pentru pensete:



Cu toate am trecut prin asta – încercăm să facem omleta perfectă şi ce se întâmplă? O bucăţică din coaja de ou pică în castron. Acum trebuie să ne chinuim cu degetele sau furculiţa pentru a o scoate, ceea ce durează o veşnicie. Dar ai încercat vreodată să foloseşti o pensetă? Vei scăpa de cojiţa aceea în două secunde!

Unul dintre cele mai rele lucruri pe care ţi se poate întâmpla este ţi se desfacă şurubul de la ochelari. Uneori simţi că s-a slăbit şi îţi e teamă că va cădea şi vei rămâne fără ochelari, dar pur şi simplu nu ai cu ce să îl strângi până ajungi acasă. Penseta îţi vine în ajutor! Ţine mereu una în geantă pentru astfel de situaţii.

Dacă nu ai experienţă cu genele false, poate fi puţin dificil să le aplici corect. Pentru a nu te murdări de lipici pe degete şi pentru o aplicare mai precisă, foloseşte o pensetă şi totul va fi mai uşor.

De asemenea, cu o pensetă poţi aduce şi o schimbare manichiurii tale. Dacă te-ai plictisit de un design simplu, poţi aplica cu ajutorul unei pensete pietricele colorate. Aceaşi tehnică poate fi folosită şi pentru a aplică diferite obiecte micuţe pe accesorii handmade.

Dacă ai un animal de companie, ştii cât de greu e să cureţi toate firele de pe hainele tale. Chiar dacă foloseşti o rolă pentru curăţatul acestora, tot mai rămân unele fire care se încăpăţânează să stea lipite de material.

De multe ori când coasem ceva, ne ia o grămadă de timp să scoatem aţa prin ac. Oricât ne chinuim, intră puţin, dar când încercăm să îl tragem cu degetele ne scapă. Soluţia? O pensetă!

Multe femei adoră lanţurile, însă nu au unde să le agaţe pe fiecare în parte, aşa că uneori se încurcă între ele sau fac mici noduri. Oricât de mult ne chinuim cu degetele, unele lanţuri sunt prea delicate şi nu avem ce face. O pensetă poate face minuni în acest caz!

Tu cunoşteai toate aceste utilizări alternative ale pensetelor? 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.