Pedichiura perfectă în nici 5 minute

Pedichiura ta nu mai arată atât de bine după un weekend la mare, în care ai renunțat la încălțări pentru a merge simți nisipul… cât să-ți ajungă până la anul? Îți propunem un plan de reabilitare de numai cinci minute.

1. 0:00 – 0:59
Înmoaie sub duș
Pune dopul la cadă și lasă apa să crească în jurul picioarelor tale. Masează-le cu o cantitate generoasă de scrub pe călcâie și în jurul degetelor pentru a îndepărta pielea uscată și descuamată. Scrub-urile cu mentă (precum cel de alături) calmează pielea, neutralizând roșeața.
The Body Shop Peppermint Smoothing Pumice foot scrub, 33 lei
COS080115_096_096
2. 1:00 – 2:29
Netezește călcâiele
După ce le-ai uscat, înlătură ușor cu o pilă de călcâie rezidurile de celule moarte de pe tălpi. Continuă cu o cremă cu absorbție rapidă, non-alunecoasă (ideală pentru sandale) pentru hidratare.
Jessica, Pilă pentru călcâie, 36 lei
pila jessica 35 lei
Repechage Sea Spa Foot cream, 87 lei
SeaSpa_Foot Cream 87 lei
3. 2:30 – 3:44
Curăță cuticulele
Aplică un gel pentru dizolvarea cuticulelor și lasă-l să acționeze 15 secunde, apoi îndepărtează pielițele cu un accesoriu metalic special (precum cel din imagine, cu capete rotunjite, pentru utilizare ușoară). Degresează apoi unghiile cu un disc de bumbac înmuiat în acetonă.
Douglas HFN Nail Cuticle Remover, 29 lei
NHF_Nails_CuticleRemover
4. 3:45 – 4:44
Aplică lacul
Pune-ți sandalele în picioare (astfel, nu vei fi nevoită să aștepți să se usuce) și apoi aplică lacul pe unghii lacul bază și imediat pe cel colorat, într-un singur strat. Alege o culoare care să contrasteze cu sandalele, pentru un impact maxim.
Bourjois La Laque, Beach Violet, 44 lei
10-LA-LAQUE_CLOSED_BEACH VIOLET
5. 4:45 – 5:00
Usucă și fugi
Folosește foehnul cu jetul rece pentru a grăbi uscarea unghiilor. Sau aplică un ulei pentru uscare rapidă precum cel de alături, picurând fiecare unghie cu pipeta din dotare. În felul acesta, vor fi hrănite și cuticulele.
Sally Hansen Salon Manicure Dry & Go Drops, 42 lei
SHTN39199_DnGwDRPR

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise