Pastreaza-ti auto-bronzul mai mult timp

Desi aplicarea lotiunii auto-bronzante pentru ten este doar un pas suplimentar dupa ritualul zilnic de ingrijire a fetei, intretinerea nuantei uniforme este o provocare.

Cremele antirid si demachierea zilnica duc la decolorarea mai rapida a tenului, in comparatie cu corpul, unde, in plus, structura ceva mai dura a pielii permite pastrarea bronzului mai mult timp.

Pentru ca bronzul de pe fata sa reziste cateva zile, rutina de ingrijire va fi aceeasi, doar produsele vor fi ceva mai delicate. Accentul cade acum pe hidratare, care trebuie sa fie mult mai intensa si mai frecventa decat in mod obisnuit.

Pentru curatarea fetei (impreuna cu gatul si decolteul), alege un gel sau o spuma, iar daca vei constata ca bronzul paleste pe alocuri, repeta pasii pregatirii pre-bronzare si reaplica autobronzantul pentru ten.

Exact la fel stau lucrurile si in cazul corpului: indata ce se intrevad primele zone decolorate, curata-ti bine pielea folosind o manusa exfolianta sau lufa, hidrateaza puternic, apoi reaplica lotiunea autobronzanta.

  • PONT: Pentru mai multa protectie a culorii intre sedintele de bronzare, poti incerca un serum pentru prelungirea bronzului precum cel de la Guerlain – Terracotta serum tan prolonging complex, 239 lei.
  • PONT: Daca intentionezi sa te machiezi, asteapta cel putin jumatate de ora dupa ce ai aplicat autobronzant pe fata.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.