Parfumuri sexy pentru toamna

Să nu subestimezi niciodată puterea unui parfum... te poate face să te simți mai încrezătoare, mai sexy și te poate fermeca pentru totdeauna. Alege-ți parfumul care te face să strălucești chiar și în sezonul mohorât!

Chiar dacă foloseşti acelaşi parfum de ani buni, e foarte posibil să nu fi exploatat la maxim calităţile lui. Sau poate ai purtat prea multă vreme unul nepotrivit pentru tine! De-acum vei putea să-ți alegi aroma… pereche!parfumuri marc jacobs
Marc Jacobs Decadence, EDP 50 ml, 352 lei

Q: Cum facem ca un parfum să reziste mult mai mult?
A: Sigur, ştiai deja că hidratarea pielii este cheia rezistenţei unui parfum, însă e foarte important să „plusezi” la capitolul parfum. Cu alte cuvinte, „aplicarea unei creme cu aceeaşi aromă” (loţiunea de corp din gama complementară a parfumului) va asigura o mai mare rezistenţă mirosului, „fără ca acesta să fie prea puternic ori copleşitor”, spune Karyn Khoury, vice preşedinte senior în cadrul diviziei de parfumerie Estée Lauder. „Am recomandar câtorva persoane să testeze cremă şi parfum pe un braţ şi parfum pe celălalt, pentru ca apoi să compare. Întotdeauna sesizează diferenţa în materie de putere şi rezistenţă.”

parfumuri miu miu
Miu Miu, EDP, 50 ml, 365 lei

Q: E bine să aplici parfum pe pielea goală sau după ce te-ai îmbrăcat?
A: „Cel mai bine este să aplici parfumul direct pe pielea dezgolită”, spune Christopher Sheldrake, parfumier adjunct în cadrul Chanel Paris. „Această metodă creează o alchimie între piele şi parfum, care va da parfumului ocazia de a se „exprima” într-un mod mult mai personal. Pe piele, parfumul devine mai cald – şi se ridică odată cu temperatura corpului, ceea ce se poate întâmpla dacă-l pulverizezi pe materiale textile.”

parfumuri valentino
Valentino Donna, EDP 50ml, 430 lei

Q: De ce acelaşi parfum se simte diferit pe pielea mea în comparaţie cu pielea prietenei mele?
A: „Parfumul prinde viaţă pe piele, deci este de înţeles faptul că diferenţele dintre oameni au un impact puternic asupra mirosului”, explică Karyn Khoury. „Absolut orice, începând de la dieta ta şi până la tipul de piele”, afectează modul în care parfumul este „exteriorizat”. „Deşi impresia generală asupra lui rămâne aceeaşi, unele note pot fi evidenţiate ori estompate pe persoane diferite”. Pentru a te asigura că-ţi va plăcea cum se simte parfumul pe care-l porţi, testează întotdeauna înainte de a cumpăra. Nu-ţi atinge încheieturile după ce ai pulverizat şi nici nu mirosi imediat, e nevoie să aştepţi vreo 10 minute pentru a vedea rezultatul.

Descoperă și alte parfumuri disponibile în parfumerii din toamna aceasta:

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise