Par frumos pe cap destept

By  | 

Cu pletele-n vant

Pentru a adauga volum parului drept nu trebuie decat sa-l dai peste cap si sa il prinzi intr-o coada cat mai aproape de crestetul capului. Fardeaza-te sau fa altceva timp de 10 minute si desfa parul dupa acest interval. O sa te minunezi ce volum are!

In cazul in care vrei sa indrepti un par cret, pulverizeaza un pic de fixativ pe el cat este ud. Usuca-l in timp ce il piepteni incontinuu cu o perie dreapta; o perie rotunda iti va bucla parul.

Ce-i mult strica

Nu exagera cu ingrijirea parului. Daca folosesti mai mult de patru produse (inclusiv balsam si sampon) in fiecare dimineata, e deja prea mult. Mai bine programeaza-te la stilist – cel care cunoaste mai bine decat oricine nevoile parului tau. Iti va spune exact ce anume sa folosesti pentru a obtine coafura dorita si de cate ori este necesar sa speli parul pe saptamana.

Retetele vechi mereu noi

Una dintre armele secrete pentru par este, pur si simplu, otetul de mere. Dupa samponare, toarna pe par o ceasca de otet de mere si piaptana-l. Clateste cu apa calduta. Nu uita sa folosesti un balsam dupa aceea. Otetul de mere s-a folosit dintotdeauna, si, ce-i drept, e foarte eficient; curata parul de clorul din apa, sare, produse de coafura si alte impuritati. Parul tau va ramane stralucitor si matasos.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *