(P) Zambet mai stralucitor in 5 zile

Atunci când zâmbeşti, ceilalţi te percep mai frumoasă şi mai simpatică. Este un truc bun care îţi asigură o primă impresie pozitivă. De aceea toate vedetele au mereu zâmbetul pe buze. Ai remarcat-o pe Shakira? 

Dar nu poţi zâmbi cu încredere dacă dinţii tăi nu sunt suficient de albi. Dacă eşti fumătoare sau consumatoare de cafea ştii cât de greu este să îţi menţii zâmbetul impecabil.

blend-a-med® 3D White Luxe vine în ajutorul zâmbetului tau cu cea mai simplă soluţie pentru ca tu să poţi zâmbi cu încredere. 

Pasta de dinţi blend-a-med® 3D White Luxe dispune de cea mai avansată tehnologie de albire atestată clinic de până acum. Noua formulă 3D White Luxe ajută la înlăturarea de până la 90% a petelor de pe suprafaţa dinţilor în doar cinci zile. Si vestile bune nu se opresc aici: pentru că stie cât de mare este puterea unui zâmbet strălucitor, Shakira devine noua ambasadoare blend-a-med 3D White Luxe.

blend-a-med® 3D White Luxe are o triplă acţiune de albire care înlătură petele oferind dinţilor o strălucire sănătoasă. Astfel, datorită conţinutului de pirofosfat de sodiu petele sunt prevenite din timp. În plus, noua formulă aplică pe suprafaţa dintelui un strat foarte subţire care reflectă lumina imediat după periere. Iar sistemul dublu cu dioxid de siliciu protejează, curăţă şi albeşte dinţii, în timp ce îngrijeşte suprafaţa smalţului cu minerale esenţiale. Şi pentru a îmbunătăţi rezultatele, blend-a-med® 3D White Luxe vine cu un aliat de încredere, periuţa de dinţi Oral-B 3D White Luxe Pro-Flex, special concepută pentru a se adapta formei dinţilor şi gingiilor astfel încât să ajungă şi în zonele greu accesibile. 

Este recomadată utilizarea lui blend-a-med® 3D White Luxe de două ori pe zi. Ingredientele din blend-a-med® 3D White Luxe vor începe să acţioneze din prima zi, iar rezultatele vor fi vizibile după 5-7 zile, îndepărtând pînă la 90% dintre petele de pe suprafaţa dinţilor. 

blend-a-med® 3D White Luxe este disponibil în mai multe variante, în funcţie de nevoile tale individuale:

blend-a-med® 3D White Glamourous White – albeşte dinţii şi  împiedică formarea petelor

blend-a-med® 3D White Luxe Healthy Shine – albeşte şi întăreşte smalţul

blend-a-med® 3D White Luxe Anti-Tobacco Fresh –  are o formulă intensivă de înlăturare a petelor.  Este ideal pentru fumătorii şi consumatorii de cafea. Îndepărtează petele în timp ce oferă o senzaţie de prospeţime care durează

blend-a-med® 3D White Luxe Instant Pearl Glow – albeşte dinţii oferind strălucire

blend-a-med® 3D White Luxe este diponibil în magazine şi farmacii…

Pret recomandat*: 16.49 RON

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.