(P) Volum de la radacina pana la varfuri ce dureaza intreaga zi!

Coafură plină de vitalitate, cu volum la rădăcină şi strălucire este look-ul pe care orice femeie şi-l doreşte zi de zi. Cum poţi obţine acest look repede şi care să dureze întreaga zi, chiar dacă ai firul de păr subţire?

VOLUM_24_RESPECTISSIM-_poza_produs3Volumul de la rădăcină este unul dintre secretele părului frumos, iar acum îl poţi obţine în doar 8 minute, cu ajutorul aparatului pentru volum Rowenta Respectissim Volum’ 24.Rola cu înveliş Nano Ceramic ce funcţionează la temperatura blândă de 170°C te va ajuta să îi oferi volum părului tău de la rădăcină până la vârfuri şi îl va menţine sănătos. Pentru că de multe ori părului fin îi lipseşte strălucirea, Volum’24 Respectissim încorporează un generator de ioni pentru a oferi o strălucire de oglindă, evitând în acelaşi timp electricitatea statică şi formarea aspectului creţ.

Regula esenţială pentru a obţine coafurile dorite este utilizarea corectă a aparatului de stilizat.  În doar 8 minute, oferă-i părului tău atenţia de care are nevoie zilnic pentru rezultate optime, urmând etapele de mai jos:

volum_300dpi_mic

Pasul 1: Asigură-te că părul este proaspăt spălat, bine uscat, piaptănă-l şi alege-ţi o cărare. Poţi alege suviţe cât mai subţiri cu ajutorul unor agrafe. Ia o şuviţă, îndreaptă aparatul deschis, orientat cu faţa spre tine şi lipeşte accesoriul Thermo Protect al aparatului de pielea capului, de-a lungul cărării. Nu-ţi face griji, învelişul de protecţie termică permite apropierea aparatului în siguranţă de rădăcina firului de păr.

Atenţie: nu folosi după uscare produse cosmetice de stilizat!

Pasul 2: Menţine dispozitivul în această poziţie timp de 3 secunde fără grijă, deoarece Volum’ 24 funcţioneză la temperatura de 170°C – optimă pentru a genera volum, respectând în acelaşi timp sănătatea firului de păr.

Pasul 3: Într-o mişcare de rotaţie lentă, adu mânerul aparatului în poziţia verticală.

Pasul 4: Coboară dispozitivul pe suprafaţa şuviţei de păr, până la vârfuri şi aşeaz-o în partea opusă a capului. Pentru a fixa şuviţele, poţi folosi unul din clipsurile pe care le vei găsi în cutia produsului.

Urmează aceeaşi paşi şi pentru celelalte şuviţe.

ProductVariation2

Pasul 5: După ce ai terminat de coafat părul, asează şuviţele în poziţia iniţială; părul tău este de-acum pregătit să facă faţă agitaţiei de peste zi.

Truc: Pentru un efect mai natural, nu utiliza aparatul pe primele şuviţe situate de-a lungul cărării.

În doar 8 minute, Rowenta Respectissim Volum’ 24 îţi asigură o coafură stylish al cărei volum durează nu o oră, ci o zi întreagă! Convinge-te şi tu!

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise