(P) Trucuri si sfaturi de la CLEAR pentru un look in tendinte

By  | 

Dr. Constantin Venerus – Popa, medic primar dermatolog Medsana:  "Principala  cauză pentru care părul îşi pierde aspectul sănătos şi volumul natural este deshidratarea. Părul unei femei se poate deshidrata din cauza permanentelor schimbări de coafură, a expunerii la soare sau la temperaturi scăzute, din cauza perierii incorecte, folosirii excesive a produselor de styling, a vopselei de păr şi chiar a accesoriilor nepotrivite (aici includem elasticele de păr, pălăriile sau căciulile din materiele sintetice). Deshidratarea are ca şi efecte electrizarea părului, mătreaţa, vârfurile despicate şi chiar ruperea părului."

CLEAR ne vine în ajutor cu câteva trucuri şi sfaturi ce ne vor ajuta să avem un păr frumos, cu aspect sănătos, plin de volum şi, implicit, o coafură demnă de catwalk:

  • Pentru a conferi coafurii tale volumul necesar începe prin a alege cu grijă şamponul pe care îl foloseşti. Recomandat este să-l şamponezi de două ori, iar apoi să îl clăteşti cu apă la o temperatură medie şi să îl usuci cu capul în jos.
  • Optează pentru o perie cu păr natural sau un piepten cu dinţi rari, din lemn pentru a evita atât electrizarea, cât şi despicarea vârfurilor. Şi ce poate fi mai în trend decât un păr sănătos şi frumos pieptănat, prins într-un coc lejer?
  • Încearcă să  foloseşti cât mai puţin produsele de styling –  acestea încarcă părul, făcându-l să-şi piardă din volumul natural; iar oricât de mult te ajută în crearea coafurii visate, placa sau ondulatorul dăunează mai mult firului de păr în comparaţie cu foehnul. Învată să-ţi iubeşti părul tău natural – oricum se poartă look-ul neglijent.
  • Evită să îţi porţi tot timpul părul prins în coadă sau împletit foarte strâns pentru că astfel de coafuri pot rupe sau chiar smulge firul din rădăcină. În special evită să dormi cu el strâns, iar pe timpul nopţii încercă să-l laşi despletit şi să-l pui deasupra pernei. 

CLEAR te ajută să-ţi recapeţi strălucirea şi volumul natural cu CLEAR VOLUME MAXX şi să te bucuri astfel de un păr frumos, fără compromisuri: zero mătreaţă* şi mai mult volum încă de la prima spălare**. Mai mult decât atât, beneficiind de complexul Nutrium 10, cu şampoanele CLEAR te bucuri de unica formulă cu nutrienţi benefici care pătrund în profunzime, hrănind şi îngrijind pielea capului.

*Matreaţa vizibilă, necesită utilizare regulată 

**Faţa de volumul părului înainte de spălare

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *