(P) Top 9 cele mai hot farduri de pleoape

Fardul de pleoape – elementul esențial ce personalizează orice machiaj al ochilor fie cu un efect sofisticat, fie cu un efect natural. Oferă un plus de culoare ce-ți pune în valoare ochii și face ca privirea ta să devină irezistibilă.

Cremoase, pudrate, de tip creion sau lichide. Magazinul online MAKEUP https://makeup.ro/categorys/2419/ oferă spre comercializare o gamă enormă și variată de produse decorative ce-ți va completa perfect imaginea, iar tu vei fi mereu gata să cucerești lumea. Să vedem care sunt cele mai trendy farduri de pleoape la moment?  •  Eyes to Kill, 4 Pulp Fiction, Giorgio Armani

Textura este între cremoasă și pudrată, iar sub capac diferențiem două culori simultan: de bază – care se aplică pe pleoapa mobilă și cea suplimentară, cu ajutorul căreia puteți evidenția colțurile interioare ale ochilor. Se aplică și umbrește ușor, în funcție de aceasta, acoperirea poate fi translucidă și mai saturată.

  • La Palette Nude, L’Oréal Paris

Zece nuanțe bine pigmentate, cu o varietate de culori și finisaje, prezentate într-un ambalaj elegant, subțire, ușor de transportat. Mătăsoase, satinate și strălucitoare, fardurile sunt ușor de combinat și de aplicat pentru a crea machiaje superbe și a evidenția frumusețea modelului dvs.

  • EyeStudio Color Tattoo 24HR, 20, Maybelline NY

Bestseller-ul Maybelline NY – fardurile cremoase și rezistente Color Tattoo. Paleta este formată din mai mult de 15 nuanțe – de la cele neutre, bej și roz pal, la mai strălucitoare și accentuate, precum turcoaz (nivelul de saturație este definit datorită unei tehnologii speciale tattoo-pigments).

  • Fard de pleoape cu glliter metalic Prismatic, Rose Dust и Dark Swan, NYX Professional Makeup

Noile nuanțe – Rose Dust și Dark Swan, așa cum s-a dovedit, se îmbină perfect între ele. Aplicați Rose Dust pe pleoapa superioară, iar Dark Swan pe partea inferioară. Nu se sfărâmă, nu curg și nu se adună în pliuri. Umbrirea lor este destul de dificilă, așa că încercați să aplicați din prima cu atenție.

  • Wanted Eyes Palette, 01 Mystery Brown, Helena Rubinstein

Este o paletă în patru culori perfecte pentru machiajul de zi cu zi, având nuanțe neutre și texturi mate și strălucitoare. Aplicați cea mai neutră culoare ca bază pentru alinierea pleoapelor, cu nuanța strălucitoare evidențiați zona de sub sprânceană, iar cu cea mai întunecată desenați conturul ciliar superior, pentru mai multă expresivitate.

  • Hypnôse Doll Eyes Palette, DO2 Reflet d’Amethyste, Lancôme

Cinci nuanțe diferite de violet într-o singură paletă de farduri de la Lancôme. Paleta de fard de ochi dezvăluie o abundență de culori și texturi, care se aplică uniform și se distribuie ușor pe suprafața pleoapelor. Produsul își păstrează aspectul perfect pe tot parcursul zilei, fără a pierde din intensitatea culorii. Carcasa elegantă a ambalajului este completată de o perie moale cu două fețe și o pensulă pentru aplicarea și stratificarea fardurilor.

  • Moondust, Spacetime, Urban Decay

Ca și fardul compact Moondust, Liquid Moodust conține particule micro-fine de sclipici cu irizații și efect 3D pentru un aspect superb și o strălucire de diamant. Formula delicată, inovatoare, se simte foarte bine și confortabil pe piele. Creați un machiaj subtil sau în mai multe straturi, pentru efecte metalice 3D mai intense.

  •  Eye Tint, 24 Nude Smoke, Giorgio Armani

Eye Tint 24 – soluția ideală pentru obținerea «machiajului fără machiaj»: este aproape invizibil pe ochi, dar oferă o nuanță ușoară și finisaj mat. De asemenea, se aplică și distribuie ușor și marchează o rezistență de până la 16 ore.

  • Duo Smoker, 2 Smoky Green, YSL Beauté

Reprezintă un duo de farduri de pleoape cremoase cu rezistență îndelungată. Conține două nuanțe cu efecte diferite: o nuanță închisă mată pentru a intensifica contrastul și o nuanță mai deschisă cu aspect irizat, pentru luminozitate.

Foto: Pixabay

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.