(P) Toleriane Ultra – singurul produs de ingrijire pentru pielea hipersensibila

By  | 

25% din populatia Europei este astazi alergica. Acum 40 de ani, procentajul era de doar 4%. Pentru 3 femei din 4, pielea intoleranta reprezinta prima manifestare alergica a corpului. Peste 40% dintre femei spun ca sunt afectate de intoleranta sau alergie a pielii.

Toleriane Ultra – singurul produs de ingrijire pentru pielea hipersensibila recunoscut si recomandat de AFPRAL

Toleriane Ultra, crema de ingrijire cotidiana marca La Roche-Posay, adaptata pielii hipersensibile si cu un puternic efect de calmare, este singurul produs dermatocosmetic recomandat si sustinut de AFPRAL – Asociatia Franceza pentru Preventia Alergiilor.

AFPRAL, membra EFA – Federatia Europeana a Asociatiilor in materie de Alergii si boli respiratorii, este o asociatie de pacienti si parinti ai copiilor alergici ce are ca misiune de a imbunatati viata persoanelor hipersensibile.

Printre proiectele AFPRAL se numara: contributia la proiectul legislativ european MANOE si acreditarea produselor antialergice precum: pulverizatorul antibacterian si antialergic Febreze (P&G), absorbantul de umiditate (Rubson-Henkel), aspiratorul antialergic NILFISK, meniurile preparate fara produse cu ingrediente alergice NATAMA (CLARELIA) si Toleriane ULTRA (La Roche-Posay).

AFPRAL este sprijinit de un comitet stiintific prestigios francez. Pentru mai multe informatii despre AFPRAL este disponibil website-ul: www.allergies.afpral.fr.

Toleriane Ultra – eficienta demonstrata clinic

Testele clinice au dovedit ca, datorita Neurosensinei, ingredient activ ce inhiba procesele microinflamatoare ale pielii si regleaza senzatia de durere, Toleriane Ultra calmeaza pielea sensibila in doar 5 minute. Potrivita inclusiv in tratarea eczemelor de pe pleoape.          

Crema Toleriane Ultra a beneficiat de un protocol de testare unic in industria cosmetica, fiind testata pe persoane cu pielea "polialergica" (persoane alergice la cel putin doi alergeni din Seria Standard Europeana a Alergenilor). Rezultatul – o EXCELENTA toleranta.

La procesul de calmare si hidratare a pielii sensibile contribuie si apa termala La Roche-Posay, cu efect anti-inflamator, dar si untul de karité si glicerina care restaureaza confortul cutanat.

Inovatia La Roche-Posay limiteaza orice risc de intoleranţa prin folosirea unui minim de ingrediente (15) si a unei formule epurate: 0% conservanti/ parabeni/ parfum/ alcool/ coloranti/ lanolina.

  • Toleriane Ultra este disponibil in farmacii la pretul recomandat de vanzare de 74 lei.

De mai bine de 30 de ani, La Roche-Posay colaboreaza cu dermatologi din intreaga lume pentru a crea produse de ingrijire si machiaj dedicate pielii sensibile ce au ca baza apa termala La Roche-Posay. Marca este prezenta in 50 de state din cele 5 continente si este prescrisa de peste 25.000 de dermatologi.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *