(P) Ten „zen” cu masca faciala pentru hranire si detoxifiere YIN&YANG

Într-o perioadă în care călătoriile sunt încă la stadiul de visare, străbate lumea cu masca  pentru hrănire și detoxifiere Epoch® YIN AND YANG de la Nu Skin.

Călătoria ta imaginară către tărâmul frumuseții atemporale și stării de bine poate fi o experiență înălțătoare, presărată cu tradiții nemuritoare ale culturilor indigene din întreaga lume, transpusă într-o gamă de produse pentru față, păr și corp care-ți răsfață atât corpul, cât și sufletul, din care face parte și masca minune.

Biletul tău de călătorie: Masca Epoch® YIN AND YANG de la Nu Skin

După o săptămână stresantă, un proiect căruia te-ai dedicate trup și suflet sau o perioadă încărcată precum cea prin care trecem cu toții, nevoia de relaxare, de echilibru, de mai bine… e binevenită. Ce-ai spune dacă ai putea obține totul doar aplicând o mască facială Epoch Yin and Yang. Ia o pauză binemeritată, lasă-ți mintea să cutreiere și relaxează-te cu adevărat în timp această mască-tratament cu beneficii multiple îți detoxifiază  și hrănește tenul, pentru a-i scoate la iveală strălucirea și frumusețea interioară.

Răsfăț în doi sau… mai mulți

O călătorie, fie ea și imaginară, nu are același farmec dacă nu o împarți cu cineva. Nu de alta, dar masca aceasta poate fi potrivită pentru oricine, indiferent de sex, tip de piele sau… anumite pretenții. Invită-ți prietena cea mai bună, sora, mama sau iubitul la o porție de răsfăț și detoxifiere a tenului. Aplicați masca și povestiți câte-n lună si-n stele, depănați amintiri și râdeți copios sau pur și simplu bucurați-vă de o muzică relaxantă în liniște.

Începeți prin a aplica un strat uniform de formulă pe tenul curat și uscat. Masează apoi masca pentru a activa cărbunele microîncapsulat până când culoarea acesteia se schimbă din alb în gri. Lasă produsul pe față cel mult 10-15 minute, apoi clătește din abundență cu apă călduță. O poți folosi de maxim două ori pe săptămână, la intervale regulate.

Q: De ce ar trebui să adaug masca Epoch Yin and Yang în regimul pentru îngrijirea pielii?

A: Solicitările stilurilor de viață moderne și poluarea urbană îți poate aduce un dezechilibru din când în când. Ca și rezultat, pielea poate arăta obosită și fără viață în unele zone, în timp ce poate prezenta impurități în altele. Masca Epoch Yin and Yang oferă beneficii detoxifiante și hrănitoare vizibile pielii în timp ce aroma de iasomie sambac te ajută să scapi de stres și să te simți echilibrat.

Descoperă ingrediente cu tradiție

Atunci când explorezi o destinație nouă, nu poți rata acele lucruri care o definesc. Aplică masca și descoperă ingrediente rare precum extractul din floarea de porțelan (Hoya Lacunosa) pentru o piele cu un aspect mai delicat și catifelat, precum porțelanul fin. Acest extract etnobotanic este obținut într-un mediu agricol controlat (CEA). Masca conține un amestec de agenți absorbanți din cărbune și caolin, care activează cărbunele microîncapsulat print-un masaj delicat, pentru a o activa. Nu în ultimul rând, parfumul de iasomie, utilizat tradițional în China, pentru armonie interioară și strălucire minunată, se datorează iasomiei sambac, o specie de flori incredibil de aromate.

Satisfacția de a respecta natura

Nu-i așa că-ți place să descoperi zone în care pare că omul nu a ajuns iar natura se manifestă în voie? E meritul celor care respectă mediul înconjurător, iar producătorii măștii Epoch Yin and Yang Mask au creat acest produs într-o manieră responsabilă. Tubul său este fabricat din plastic reciclat 38% (PCR), pentru a ajuta astfel la susținerea angajamentului de a proteja planeta, ceea ce înseamnă de asemenea că fiecare pachet prezintă un aspect și o senzație unică.

De asemenea, spunem mai sus că extractul din floare de porțelan (Hoya Lacunosa) în formula sa, este obținut printr-un mediu agricol controlat (CEA), într-o abordare a domeniului agriculturii pe baza tehnologiei într-un mediu închis, ce asigură trasabilitatea și sustenabilitatea de la sămânță la soluție. De altfel, toate produsele Nu Skin ce prezintă cel puțin un ingredient CEA sunt marcate cu logo-ul Groviv (dacă observi un marcaj Groviv® pe ambalajul unui produs Nu Skin, înseamnă că acesta conține cel puțin un ingredient dezvoltat prin abordarea CEA).

Iar grija producătorului nu se oprește aici: o donaţie de 0,25 $ pentru fiecare produs Epoch® vândut este direcționată către fundaţia Nu Skin Force for Good Foundation®, o organizaţie non-profit dedicată creării unei lumi mai bune pentru copii prin îmbunătăţirea vieţilor oamenilor, continuarea culturilor indigene şi prin protejarea mediilor fragile înconjurătoare.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.