(P) Sun Shield – scut anti-degradare UV pentru parul tau

Sub efectul nociv al razelor solare, calitatea parului se degradeaza in perioada verii. Astfel ca podoaba capilara are nevoie de ingrijire speciala, ce pune accent pe hidratare, hranire si protectie solara. Stim ca orice sursa de caldura va conduce la arderea parului, dar nu doar aparatele de styling pot face asta, ci si razele solare vor avea acelasi efect: vor deschide culoarea parului si il vor face mai aspru.

Pentru solutionarea acestei situatii, Keune a creat gama Sun Shield ce contine produse  care revitalizeaza parul uscat, casat, afectat de razele solare si ofera protectie UV.

Gama Sun Shield protejeaza parul impotriva actiunii daunatoare a soarelui, a apei sarate, a apei de ploaie sau a apei cu clor din piscine. Mineralele esentiale, scuturile UV si proteinele active protejeaza si refac fibra capilara. Rezultatul: par incredibil de matasos, stralucitor si usor de pieptanat.

Cele trei produse ale gamei sunt urmatoarele:

Sun Shield Shampoo din gama Keune Care protejeaza parul impotriva actiunii daunatoare a soarelui, continand scuturi UV, este imbogatit cu Minerale Esentiale, Provitamina B5 si un complex unic anti-clor. Curata delicat, indepartand orice urma de produs solar, clor sau sare, in timp ce hidrateaza fiecare fir de par.

Gramaj: 300 ml

Pret: 59 lei

 

Sun Shield Conditioner din gama Keune Care este un balsam intens hidratant si reparator pentru parul fragilizat , uscat si degradat datorita expunerii la soare. Mineralele esentiale si untul de Shea hranesc, repara si refac nivelul de hidratare al parului in timp ce ii ofera stralucire intensa.

Gramaj: 250 ml

Pret: 62 lei

 

Sun Shield Oil din gama Keune Care este un ulei bogat in vitamine ce protejeaza parul impotriva razelor UV si formeaza in jurul fibrei capilare o bariera de protectie impotriva deshidratarii.

Gramaj: 140 ml

Pret: 77 lei

 

Produsele Keune nu sunt testate pe animale.

Produsele Keune sunt disponibile exclusiv in saloanele de coafura.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.