(P) So Summer – Promotia de vara de la Nu Skin

AVEM CÂTEVA SURPRIZE DE VARĂ PENTRU DUMNEAVOASTRĂ!

Îl simțiți? Este aproape aici… acel timp special al anului când ne vom relaxa în strălucirea soarelui luminos de vară și ne vom simți atât de bine.

Da, vara stă să înceapă și abia așteptăm! Este și un anotimp când trebuie să fim foarte atenți la expunerea solară, în special când părul și corpul nostru își pierd hidratarea și au nevoie de protecție.

De aceea Nu Skin a conceput aceste două pachete So Summer pentru dumneavoastră. Nu le ratați deoarece acestea vor face ca vara dumneavoastră să fie pur și simplu perfectă. Și, cel mai important dintre toate, vin cu o reducere de 20%. Comandați ambele pachete și veți primi o geantă “So Summer” gratuită, în ediție limitată.

nu skin oferta 1OFERTA 1

PROTECȚIA DE VARĂ PENTRU ÎNTREAGA ZI

Cu acest trio de produse de top, dumneavoastră și familia dumneavoastră veți rămâne protejați întreaga zi. Noul Sunright 50 oferă protecție mai ridicată, ideală pentru momentele când razele UV sunt cele mai puternice (12 – 4 p.m.) și pe durata întregii zile pentru copii. Folosiți Sunright 35  în afara orelor de expunere solară de vârf și pe pielea mai puținsensibilă. Sunright Lip Balm, cu SPF 15 va ajuta buzele să se simtă catifelate, moi și hidratate.

nu skin oferta 2OFERTA 2

RITUALURILE DE ÎNGRIJIRE A PIELII ÎN TIMPUL VERII

Acest pachet special, hidratant și nutritiv este obligatoriu pentru această vară. Mențineți nivelul adecvat de hidratare a părului cu Balancing Shampoo și păstrați-l hidratat cu produsul nostru Rich Conditioner. Păstrați-vă pielea catifelată și suplă cu Epoch Baobab Body Butter și folosiți NaPCA Moisture Mist pentru a vă împrospăta și răcori întregul corp.

BUCURAȚI-VĂ DE AMBELE PACHETE ȘI OBȚINEȚI GRATUIT GEANTA NOASTRĂ ÎN EDIȚIE LIMITATĂ ‘SO SUMMER’ DE LA NU SKIN!

nu skin ambele pachete

Pentru informaţii suplimentare vizitaţi pagina www.nuskin-summer.com

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise