(P) Sfidati gravitatia!

agelocPielea este învelișul sinelui și, prin urmare, este manifestarea vizibilă a identității personale.

Atunci când vedem sau întâlnim o persoană, primul lucru pe care îl observăm este pielea sa. Este ceea ce oferă altora prima impresie despre noi și despre vârsta noastră – prin urmare merită să avem multă grijă de ea.

Îmbătrânirea este un proces natural care afectează fiecare persoană, iar mijloacele media continuă să publice știri și tendințe referitoare la ea în fiecare zi. Conform Euromonitorului, până în prezent jumătate din populația Europei are peste 40 de ani.

Pe măsură ce îmbătrânim, nu doar cifra ne arată vârsta care crește, ci și condiția și structura pielii noastre suferă schimbări.

Începând cu vârsta de 30 de ani, nivelurile de colagen și elastină din piele se reduc și apar primele linii fine și riduri pe față.

Întăriți-vă pielea cu forța de care are nevoie pentru a rămâne rezistentă și fermă cu ageLOC® Tru Face® Essence Ultra.

Acest produs nemaipomenit folosește rezultatele științifice pentru a vă garanta un ten cu aspect mai tineresc și mai suplu în doar 8 sătpămâni.

Într-un studiu clinic,peste 55% dintre subiecți au raportat îmbunătățiri atât în privința fermității generale, cât și a fermității din jurul ochilor, în timp de numai o săptămână. Până în săptămâna a 12-a, un procentaj impresionant de 80% dintre subiecți au arătat îmbunătățiri în aceleași zone.*

Formulat cu puterea Ethocyn®, specialistul în fermitate de la Nu Skin® utilizează tehnologia noastră anti-îmbătrânire revoluționară ageLOC®, țintind sursele îmbătrânirii care afectează fermitatea. Lăsați tenul nedefinit în trecut și bucurați-vă de un ten cu un aspect mai tânăr și mai ferm cu ageLOC® Tru Face® Essence Ultra!

Mai multe informații pe: www.nuskin.com 

*ageLOC Tru Face Essence Ultra Clinical Bulletin – Studiu condus de Nu Skin, Provo, 2014

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise