(P) Secrete de make-up de la Antonia si Avon

By  | 

Cine ar fi crezut că machiajul de vedetă poate fi realizat atât de simplu? Make-up artist-ul Avon Carmen Dincă te învaţă cum se realizează machiajul smokey eyes într-un tutorial video pe înţelesul tuturor. Iar modelul este nimeni alta decât Antonia, care este şi imaginea noii game de machiaj Avon.

Antonia e o artistă talentată dar este şi o tipă incredibil de frumoasă în mod natural. Cu toate astea şi ea apelează la make-up pentru a-şi pune în evidenţă trăsăturile. Aşa cum susţine şi noul slogan, „Frumusetea incepe cu tine, restul e noul machiaj Avon”!

„Sunt foarte fericita sa fac parte din familia AVON! De mică mi-am dorit să fiu imaginea unui brand de cosmetice şi nu pot să cred că se întâmplă! Culorile spun foarte multe lucruri despre o femeie, iar noua gama de machiaj propune nuanţe intense şi produse rezistente. Eu folosesc produsele din gama de machiaj <<Avon>> pentru că am o gamă largă din care pot alege şi sunt multe nuanţe care mă inspiră!” a mărturist, plină de entuziasm, Antonia.

Vrei şi tu o şedinţă gratuită de make-up profesionist? Avon ţi-a pregătit o super-surpriză, ţie şi prietenelor tale. Află mai multe detalii pe pagina de facebook Avon Space. În plus, poţi afla numeroase trucuri de machiaj chiar de la make-up artist-ul Avon Carmen Dincă, direct pe pagina oficială de facebook

Iată ce îţi oferă noua gamă de machiaj de la Avon: calitate datorită tehnologiei inovatoare true Colour, utilitate prin ambalaje chic dar prietenoase şi culori mai intense ca niciodată! În plus, chiar şi cele mai pretenţioase dintre voi îşi pot găsi nuanţele preferate în oferta bogată pe care o oferă Avon.

              

Află mai multe despre noile tale produse de make-up preferate:
 

  • Mascara Mega Effects este primul rimel de pe piaţa de make-up din România cu o formă adaptată liniei genelor. Acesta conţine pigmenţi de silicon cu rol de intensificare a culorii genelor, în 2 variante –  brown black şi blackest black.
  • Cu un factor de protecţie de 15 SPF, rujul Ultra Color are acum o formulă îmbunătăţită cu Unt de Shea, ulei omega, fructe de pădure şi vitamina E, care catifelează şi hidratează instantaneu buzele. Capacul transparent permite vizualizarea nuanţei din interior şi uşurează alegerea culorii care se potriveşte fiecărei femei în parte, din 35 de variante.
  • Luciul de buze Ultra Glazewear conţine aceleaşi ingrediente puternic hidratante şi este disponibil în 16 variante de culori.
  • Creionul contur pentru buze se diferenţiază printr-o formulă cremoasă care defineşte forma buzelor şi conferă rezistenţă culorii. Machiajul rămâne proaspăt mai mult timp. Este disponibil în 7 nuanţe diferite.
  • Creionul de ochi Kohl Eyeliner se aplică foarte uşor datorită conţinutului bogat în unt de shea.
  • Noile farduri de ochi Quads si Duos sunt îmbunătăţite cu Tehnologia True Color şi sunt disponibile în 12 combinaţii de culori, pentru Quads, si 7, pentru Duos. Paleta de farduri conţine pigmenţi puternici. Machiajul capătă astfel o culoare mai intensă ca niciodată şi rezistentă pe toată durata zilei.

Mai jos poţi urmări tutorialul de make-up pentru a obţine smokey eyes la fel ca Antonia. Culorile pe care le foloseşti rămân la alegerea ta. La Avon ai de unde alege!
 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *