(P) Produsele de care ai nevoie pentru a obține un machiaj glowy

Uneori este nevoie de foarte puțin pentru a fi în centrul atenției. Concertele în aer liber, petrecerile alături de prieteni, serile pe plajă sau la terasă sunt ocazii să strălucești și să porți o paletă largă de nuanțe intense care contrastează perfect cu o piele bronzată.

Specialiștii Cupio îți recomandă look-ul glowy, care garantat va atrage toate privirile. Până la urmă, limitele sunt cele pe care le impui tu.

Tipuri de produse de machiaj

Anul acesta avem o vară activă și plină de evenimente. Visezi să strălucești? Din arsenalul tău de beauty nu trebuie să lipsească machiajele Glow de la Cupio. Astfel, kitul de beauty trebuie să includă aceste produse de machiaj care promit să îți transforme look-ul rapid: paleta iluminatoare Extra Dose of Glow – cu ale sale nuanțe de auriu, roz cu particule strălucitoare și bronz auriu – sau iluminatorul Oh, My Glow – sub formă de pudră compactă, care oferă prospețime feței și luminozitatea dorită – dar și fondul de ten Ultimate HD, în nuanța care ți se potrivește cel mai bine. Îți poți completa look-ul și cu un fard cremos sau holografic și nu în ultimul rând cu un ruj sau un gloss de buze în nuanța favorită. Multe femei optează, în sezonul cald, pentru un luciu de buze translucid sau în nuanțe de piersică, roz sau corai.

Avantajele unui machiaj glowy

Vrei sa fii pur și simplu strălucitoare, la propriu și la figurat, în această vară? Încearcă noul machiaj glowy de care vedetele și influencerii de beauty nu se mai satură. Nu doar celebritățile au acces la acest gen de machiaj pe cât de simplu, pe atât de sofisticat: și tu îl poți obține alegând și folosind corect câteva produse-cheie de la Cupio.

Este la modă pentru că nu necesită mult efort și îndemânare, însă este foarte expresiv. Nu ai nevoie de eyeliner negru, blush-ul poate ieși din discuție, iar iluminatorul te poate ajuta sa obții efecte vizuale de invidiat! Este modern, atemporal și îți pune în evidență frumusețea naturală.

Anul 2021 este cu siguranță anul în care îți dorești să ieși în evidență, așa că, dacă vei opta pentru machiajul glowy, vei fi atracția oricărei petreceri! În plus, îl poți purta indiferent de momentul zilei.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.