(P) Picioare catifelate pentru alegeri stilate!

By  | 

Si astfel, fiecare dimineata te gasesti in fata oglinzii proband tinute. Dar cand trebuie sa tii cont in alegerile tale si de cand te-ai epilat ultima oara, atunci trebuie sa iei atitudine.

Braun Silk Epil 7 Wet & Dry inlatura chiar si cele mai scurte si subtiri fire de par, de marimea unui fir de nisip, adica de pana la 0.5 mm, pentru cat u sa poti purta fuste oricat de scurte, oricand iti doresti. Prin tehnologia Close Grip, un sistem avansat de 40 de pensete, Braun Silk Epil 7 Wet & Dry asigura o performanta superioara in indepartarea parului nedorit. Aceste pensete au fost proiectate pentru a se inchide la un unghi optim si prind astfel parul mai aproape de radacina.

Fara fir, epilatorul Braun Silk Epil 7 Wet&Dry poate fi folosit in cada sau dus pentru a-ti oferi o epilare mai delicata prin efectul terapeutic calmant si relaxant pe care il are apa. Aceasta imbunatateste circulatia si sporeste confortul, facand pielea mai putin sensibila. 

Performanta maxima a epilatorului Braun este data si de capul pivotant, care are o miscare de 15 grade inainte si inapoi, adaptandu-se astfel mai bine contururilor corpului, asigurand o epilare mai confortabila si mai precisa. Si cand totul este ghidat de Smart Light, sistemul ce lumineaza chiar si cele mai subtiri fire de par, atunci poti fi sigura ca nimic nu va pune in pericol picioarele tale catifelate.

Incearca epilarea confortabila si eficienta cu epilatorul Braun Silk Epil Wet & Dry si picioarele tale vor arata senzational, gata de a fi puse in evidenta prin outfit-uri cat mai indraznete. 

Pentru mai multe informatii, acceseaza  www.braun.ro

Pret maxim recomandat* – Braun Silk-épil 7 Wet&Dry – incepand cu 650 RON

*decizia finala in privinta pretului de vanzare revine magazinului 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *