(P) Pentru un aspect mai suplu, mai ferm si mai catifelat

În timpul zilelor lungi, reci și închise de iarnă, cu toții visăm la soare și vacanță, care par foarte departe… Acum acestea sunt, în sfârșit, aici dar…urmează întrebarea:

Este corpul nostru pregătit pentru vară?

Suntem acum la începutul lunii iunie și vara este extrem de aproape. Asta înseamnă că sezonul costumelor de baie este aproape aici. Sunteţipregătiţi? Este corpul dumneavoastră gata de plajă? Dacă da, este grozav. Dacă nu, atunci nu vă faceți griji. Încă mai aveți timp să obțineți forma corpului dorită dacă acționați acum și începeți să folosiți ageLOC® Galvanic Body Trio!

ageLOC® Body Shaping Gel este formulat pentru a acţiona exclusiv cu instrumentele brevetate Nu Skin® Galvanic Spa, pentru a-i furniza corpului beneficiile anti-îmbătrânire oferite de ageLOC®. Ca un produs spa intens şi de calitate, ageLOC® Body Shaping Gel minimizează şicatifelează aspectul grăsimii corporale şi al celulitei, sporește fermitateaşi ajută la îmbunătăţirea aspectului general al pielii.

ageLOC® Galvanic Body Spa prezintă o suprafață conductivă brevetată ageLOC® pentru corp, concepută pentru a spori furnizarea de ingrediente cosmetice eficiente către piele. Curenții pulsatori maximizează în mod optim efectele anti-îmbătrânire pe brațe, abdomen, fese și coapse. Ajută, de asemenea, la stimularea, purificarea și revigorarea pielii în timp ce reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii pentru un aspect mai suplu, mai catifelat și mai ferm.

ageLOC®DermaticEffects este formulat stiințific pentru a furniza corpului beneficiile ageLOC® anti-îmbătrânire. Această loțiune zilnică de hidratare și contur conține ingrediente demonstrate că reduc aspectul celulitei în timp ce catifelează pielea.

Acţionaţi acum!
Pentru mai multe informații vizitați www.nuskin.com.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise