(P) Noile produse de machiaj ARTISTRY, pentru o privire de neuitat

By  | 

Mascara pentru volum ARTISTRY SIGNATURE EYES conferă genelor un volum intens instantaneu. Cu până la 600% mai mult volum, pentru cele mai intense, voluminoase şi atrăgătoare gene. Formula revoluţionară FullFX cu polimeri de îngoşare şi pigmenţi bogaţi asigură acoperire de durată, pentru o privire intensă, fermecătoare.

Peria MagnaBoost este special concepută pentru a permite aplicarea unei cantităţi optime de mascara pe fiecare geană, creând un efect imediat de creştere în volum fără a supraîncărca genele.

Pentru un efect spectaculos, subtil sau intens, accentuaţi linia genelor cu noul tuş mecanic lichid pentru ochi ARTISTRY SIGNATURE EYES™.  Produsul este disponibil în două nuanţe: negru pentru un aspect intens, dramatic, adecvat machiajului de seară şi maro, potrivit machiajului subtil de zi.

Tuşul lichid are un sistem de aplicare cu flux automat şi un vârf conic ce permite o aplicare uşoară şi precisă cu uscare rapidă.

Culoarea intensă, bogată, accentuează şi defineşte instantaneu ochii, conferindu-le un aspect de la delicat la profund, de la natural la spectaculos, de o frumuseţe aparte.

Lider global în frumuseţe, ARTISTRY oferă soluţii testate clinic pentru îngrijirea tenului, susţinute de studii ştiinţifice avansate înglobate în produse de bază, tratamente intensive şi pentru prevenirea ridurilor, produse de albire a tenului şi produse premium, dar şi o paletă diversă de produse de machiaj 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *