(P) Motivul numărul 1 pentru care româncele adoră aceste produse cosmetice!

Wawa Fresh Cosmetics îți face cunoscută data și ora exactă la care au fost fabricate produsele și de aceea foarte multe femei nu se mai satură de ele.

Prospețime și eficiență, pe lângă ingrediente naturale sunt cuvintele de ordine la acestă companie de cosmetice 100% românească.

„Suntem întrebați de multe ori de ce nu se găsesc produsele noastre în farmacii. Răspunsul este foarte simplu: produsele cosmetice care stau 2 sau 3 ani pe rafturi nu vor avea aproape niciodată eficență. Este la fel ca la mâncare. Întotdeauna mâncarea proaspătă va fi mai gustoasă și mai nutritivă.” spune Andrada Horoba, proprietara brandului Wawa Fresh Cosmetics.

„Am fost nevoiți să creăm aceste produse eficiente pentru a trata problemele de piele de care au suferit băiatul și soțul meu. Am reușit să facem acest lucru datorită unui om extraordinar, o biochimistă cu 35 de ani de experiență, care acum face parte din familia Wawa”.

Wawa Fresh Cosmetics este o alternativă sănătoasă la produsele de pe rafturile magazinelor sau ale farmaciilor. Datorită calității ingredientelor folosite, a dozajului inteligent, dar și a faptului că pe o etichetă este imprimată data și ora la care au fost fabricate, produsele sunt extrem de sigure și eficiente.

„Succesul nostru se datorează clienților și a faptului că am ascultat mereu părerea lor. În cei 3 ani și jumătate de existență, am lansat la sugestia lor numeroase linii de produse”.

În acest moment Wawa Fresh Cosmetics are peste 35 de produse cosmetice în portofoliu din care subliniem cele mai interesante: linia DermaSolutions ( produse super concentrate care tratează anumite probleme de piele), linia DermaHair (produse de îngrijire a părului și scalpului) și cea mai nouă linie DermaRevolution ( produse premium de îngrijire a tenului care contin16 active vegetale).

„Când spunem proapăt, natural și eficient, ne ținem de cuvânt.”- Andrada Horoba, Wawa Fresh Cosmetics.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.