Masca pentru regenerarea parului

Principalele probleme ale deteriorării părului sunt factorii de mediu, stresul, carența de vitamine, tratamentele termice, tratamentele chimice, dermatita seboreică, etc. Toți acești factori duc la un păr degradat, lipsit de volum, fără suplețe, cu vârfuri despicate, uleios sau cu mătreață.

Pentru a reda părului o imagine sănătoasă și îngrijită, acesta are nevoie de un tratament cosmetic benefic. Masca pentru păr reprezintă un tratament cosmetic fiind unul dintre cele mai puternice și complexe tratamente de regenerare a părului. Măștile naturale pentru păr sunt bogate în proteine, vitamine și acizi grași, hrănind și stimulând creșterea părului. Aceste măști măști pentru păr conferă strălucire, volum, protecție antibacteriană, reduc excesul de sebuum și hidratează. Masca pentru păr îndepărtează cu succes mătreața, întărește rădăcina și stopează căderea părului, vindecă pielea scalpului și ajută la regenerarea părului. Si măștile pentru păr trebuiesc făcute în funcție de  problemele pe care le întâmpină.

Masca de păr este eficace pentru întărirea firelor de păr. Firele de păr subțire devin mai puternice și mult mai sănătoase. Efectele magice ale unei măști de păr se vor vedea imediat după tratament. Măștile de păr cu uleiuri naturale dau strălucire firelor de păr, amplifică volumul și stimulează creșterea. Pentru părul uscat și fără volum masca de păr cu ulei face adevărate minuni. Măștile de păr au fost folosite de femei încă din cele mai vechi timpuri, iar metodele s-au păstrat peste timp.

Tehnicile diferă însă rezultatul e același, un păr frumos, bogat și sănătos. Măștile de păr sunt folosite în diverse combinații, pentru a crea diferite tratamente în funcție de necesitatea fiecăruia. Metodele practicate incă din cele mai vechi timpuri, fiind verificate si testate, au demonstrat efectele miraculoase de vindecare a scalpului si a firelor de păr. Aceste măști de păr sunt foarte importante, datorită conținutului natural de proteine, minerale și uleiuri prețioase. Combinate acestea au scopul de a vindeca sau de a reduce efectele nocive ale mediului înconjurător, asupra părului și scalpului.

Măştile pentru regenerarea părului reprezintă o altă alternativă de îmbunătăţire a aspectului firelor de păr. Natura a lăsat la îndemâna oamenilor remedii pentru vindecare şi tratare nu numai a bolilor ci şi pentru a deveni mai frumoşi. Pentru a avea un păr frumos şi sănătos trebuie să aplici o mască de păr regeneratoare pe care o găseşti  în magazinele online cu specific bio. Acolo poţi alege în funcţie de tipul tău de păr sau de nevoia pe care o are podoaba ta capilară. Aplicând această mască pentru regenerarea părului, vei avea un păr mult mai tonifiat, mai viguros, firele de păr vor deveni mai groase şi mult mai rezistente.

Aceasta se aplică de la rădăcină şi până la vârf, se lasă să acţioneze un timp apoi se spală cu şampon special tipului tău de păr şi apoi se clăteşte şi se aplică un balsam, după care iarăşi se clăteşte cu apă din abundenţă. Rezultatul va fi uimitor. Părul tău va arăta sănătos, viguros, strălucitor, iar în decursul timpului va fi în totalitate regenerat

 

Sursa foto home page: thinkstockphotos.com

1 comentariu
  1. Sanatatea firului de par este foarte importanta si de aceea trebuie sa avem mare grija de ea. Prin folosirea unor complexe de vitamine si minerale putem face acest lucru destul de usor. De regula carentele de zinc si acid folic duc la caderea parului!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.