(P) Maria Nila lansează Ocean Spray, un produs pentru texturi naturale

Cel mai recent produs Maria Nila – Ocean Spray – este ideal pentru a crea texturi naturale sau pentru a pregăti părul pentru un styling reușit și rezistent. Acest spray de textură va oferi buclelor volum, dar și rezistență, pentru un aspect impecabil al coafurii. Formulat cu extract de floarea soarelui și sare de mare veritabilă, Ocean Spray face de asemenea ca părul tău să primească toate vitaminele și mineralele de care are nevoie pentru o creștere sănătoasă.

Dintre toate produsele Maria Nila, Ocean Spray este unul dintre cele mai creative și poate fi aplicat în diferite etape ale procesului de styling. Iată modurile în care îl poți folosi:

1. Pregătirea părului pentru coafare

Pentru o mai bună pregătire a părului pentru un styling de durată, aplică Ocean Spray pe părul umed. Spray-ul formează o suprafață în jurul firelor de păr, care susține structura coafurii finale. Poate fi aplicat fără probleme înainte de utilizarea uscătorului sau a plăcii de întins/ondulatorului.

2. Finisarea coafurii

Ocean Spray poate fi utilizat ca substitut pentru fixativul de păr și reprezintă cea mai bună alternativă pentru a evita senzația lipicioasă pe care o lasă acesta. Aranjează buclele după preferință, iar apoi pulverizează produsul pe păr de la o distanță de aproximativ 30 de centimetri. Permite firelor de păr să absoarbă spray-ul aproximativ 1 minut înainte de a mai lucra cu el. După absorbție, buclele trebuie periate.

3. În tandem cu alte produse de styling

Părul poate căpăta un aspect lucios de la ceară sau fixativ, însă prin utilizarea Ocean Spray înainte sau dupa aplicarea acestora, luciul se va estompa, iar coafura va avea un look mat. Produsul conține sare veritabilă, ce intensifică efectul de finish natural.

Brandul Maria Nila oferă o gamă largă de produse de îngrijire a părului și de protecție a culorii. Produsele Maria Nila sunt 100% vegane, produse în Suedia, netestate pe animale, nu conțin sulf sau parabeni, și garantează cea mai înaltă calitate a ingredientelor și a ambalajelor.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.