(P) Invata sa ai mai multa incredere in tine cu Anew Reversalist

După o anumită vârstă femeile încep să se simtă mai frustrate, mai nesigure din cauza semnelor pe care trecerea timpului le lasă pe tenul lor. Pe măsură ce înaintăm în vârstă avem tot mai multă nevoie de confirmare a frumuseţii şi a iubirii celor dragi, iar cel mai la îndemână instrument pentru asta este complimentul. Ce putere magică au, astfel, câteva cuvinte simple, dar atent alese şi ce păcat că prea puţini dintre partenerii noştri au abilitatea de a le alege pe cele corecte!

Anew Reversalist, noua gamă Avon pentru îngrijirea tenului 35+, vine în ajutorul nostru în două moduri absolut surprinzătoare: ne ajută să atenuăm semnele pe care timpul le lasă inevitabil pe tenul nostru şi îi ajută pe bărbaţi să evite complimentele… catastrofă.

Iată şi ce înseamnă un compliment catastrofal. După o oră jumate de pregătiri pentru o petrecere importantă, la care trebuia să arăt impecabil, partenerul meu îmi spune admirativ „wow, arăţi extraordinar… pentru că te iubesc”! Ok, bine, asta ştiam, dar cum arăt: port prea mult machiaj? Cum îmi stă rochia (pe care fie vorba între noi am schimbat-o deja de 5 ori din cauza nesiguranţei), crăpătura e stylish sau mai degrabă vulgară? Spune-mi ceva util? La care el ridică senin din umeri şi mă sărută pe frunte.

După această reacţie mi-am făcut o poză, i-am trimis-o prietenei mele şi am rugat-o să îşi dea cu părerea. Din fericire pentru noi, care riscam să întârziem dacă mai schimbam ceva în ţinută sau mă decideam că machiajul nu este tocmai reuşit, prietena mea şi-a dat ok-ul şi am reuşit să fiu sigură pe mine şi să am o atitudine potrivită la party şi am avut parte de o seară excelentă.

Dacă ai primit şi tu astfel de replici inspirate de la partenerul tău nu mai fi supărată pe el ci foloseşte-le să te inscrii în concursul simpatic organizat de Avon pe pagina www.avon.ro/complimentestangace, amuză-te pe seama celorlalte vorbe de duh înscrise de celelalte femei ca tine şi poţi câştiga unul dintre cele 20 de seturi Anew Reversalist. În plus, vei găsi un Ghid al bunelor complimente extrem de util realizat de Simona Tache, pe care noi toate o iubim!

Să ne întoarcem la modul în care noua gamă Avon de îngrijire a tenului 35+ te poate ajuta să scapi de insecurităţi. Gama Anew Reversalist este compusă din 3 produse destinate unor  probleme specifice: crema de noapte Complete Renewal, crema de zi SPF 25 Complete Renewal şi crema pentru pielea din jurul ochilor Complete Renewal care, folosite împreună au un efect de regenerare a tenului vizibil într-o săptămână. Efectul a fost confirmat de 93% dintre femeile care au testat produsul.

Cremele folosesc tehnologia TRI-ELASTINEX, care conferă reînnoire completă la nivel celular prin: REÎNNOIREA celulelor pielii, REGENERAREA proteinelor din epidermă, RECONSTRUCŢIA şi întărirea legăturilor dintre straturile pielii. Pentru mai multe detalii despre noua gamă de îngrijire a tenului 35+ sau pentru a plasa o comandă intră pe site-ul Avon.

Şi dacă e să ne luăm după atitudinea plină de incredere în sine şi cuceritoare a Loredanei, imaginea noii game de îngrijire a tenului 35+, aş spune că Anew Reversalist şi-a făcut treaba excelent!
 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.