(P) Încearcă șamponul PHYTOLOGIST 15 pentru un păr curat și sănătos!

By  | 

Șampon energizant absolut

Stresul, carențele nutriționale, dereglările hormonale sau predispoziția genetică sunt cauze posibile ale degenerării firului de păr. Părul subțiat, pierderea volumului și a densității firului de păr și scalpul vizibil sunt semne ale căderii părului.

Soluția ideală a Laboratoarelor Phytosolba pentru obținerea unui păr energizat este șamponul Phytologist 15. Recomandat tututor tipurilor de păr, atât femeilor, cât și bărbaților, șamponul Phytologist 15, prin concentrația exclusivă de ingrediente vegetale, acționează sinergic pentru a proteja și a fortifia părul, luptând împotrivă căderii acestuia și restabilind abundența capilară.

Extractul de Cacao, cu proprietăți antioxidante puternice, protejează și îmbunătățeste bulbul firului de păr, precum și scalpul.

Extractul de Alge Roșii, cu proprietăți de protecție a fibrei capilare, „îmbracă” firul de păr pentru un aspect vizibil mai gros al acestuia.

Decoctul de Coada-Calului, bogat în minerale recunoscute pentru acțiunea benefică împotrivă căderii părului, potentează eficacitatea formulei.

Extractul de Guarana este recunoscut pentru efectul stimulant și energizant și pentru activarea microcirculației la nivelul scalpului.

Având o textură lejeră și un parfum delicat, șamponul Phytologist 15 are eficacitate imediată și reface frumusețea capilară și strălucirea firului de păr.

Prin utilizarea șamponului Phytologist 15 complementar cu tratamentul Phytologist 15, se observă o creștere semnificativă a numărului de fire de păr, părul își recapată volumul, acesta devenind mai puternic și mai frumos.

Fir de păr curățat, protejat, fortifiat și strălucitor!

Disponibil în Farmaciile Help Net.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *