(P) Hidratare eficientă și protecție solară într-o formulă inovatoare

Dacă factorii nocivi din mediul înconjurător și rutina zilelor încărcate te fac să privești cu îngrijorare în oglindă, cu siguranță îți dorești să scapi de pielea uscată și lipsită de vitalitate și să păstrezi cât mai mult timp tinerețea tenului tău. Evident, măsurile precoce sunt cele mai eficiente în acest sens. Accentul pe prevenirea îmbătrânirii tenului este soluția optimă de îngrijire zilnică pentru pielea persoanelor de la 25 la 35 de ani.  

Crema-Gel hidratantă SFF 20, marca Viōrica a fost elaborată pentru prevenirea eficientă a schimbărilor legate de vârstă. Misiunea produsului este de a asigura nivelul optim de hidratare a tenului, oferindu-i un aspect sănătos, radiant și păstrându-i tinerețea, cu ajutorul unui efect tridimensional, bazat pe ingredientele sale cheie. Ele previn acțiunea nocivă a radicalilor liberi, împiedică pierderea transepidermică de apă și asigură protecția împotriva radiațiilor ultraviolete. Cum? Afli în rândurile ce urmează!

Crema-gel hidratantă, la fel ca produsele din întreaga serie, se bazează pe complexul antioxidant unic Viephenol™ obținut din struguri moldovenești, care excelează în prevenirea îmbătrânirii celulelor pielii. Complexul este creat în comun de laboratorul Viōrica și Dr. Ion Prida, savant cu experiență și deținătorul a peste 100 de brevete în domeniul eonologiei.

Problema cu care luptă acest complex este deteriorarea celulelor pielii ca urmare a acțiunii poluanților din mediul înconjurător, prin intermediul radicalilor liberi. Pentru a combate efectele negative menționate, în această cremă pentru față se folosește un polifenol cu efect antioxidant de 20 de ori mai puternic decât binecunoscuta vitamină C. Mai mult chiar, întrece și alți antioxidanți cu efecte demonstrate pentru ten: vitamina E și beta carotenul.

Efectul este completat de filtrele lejere de protecție solară SPF20, ce construiesc o barieră UV sigură (important – atât împotriva UVA, cât și împotriva UVB). Această barieră este vitală, deoarece îmbătrânirea prematură a pielii (fotoîmbătrânirea), cancerul (extrem de agresiv), alergia la soare și fotosensibilitatea sunt doar câteva dintre urmările negative ale radiației ultraviolete, despre care se vorbește constant în ultimul deceniu.

Bariera SPF este vitală pentru a împiedica afectarea ADN-ului pielii de către spectrul ultraviolet al razelor solare. Poate fi o adevărată provocare să alegi un produs potrivit, deoarece există două tipuri de radiație solară care ne afectează pielea – radiațiile UVA și UVB. 

SPF indică doar nivelul de protecție împotriva razelor ultraviolete, însă cauza principală a „fotoîmbătrânirii” este radiația UVA. Deoarece crema-gel hidratantă SFF 20 își propune anume prevenirea îmbătrânirii tenului, ea combină 3 filtre de protecție solară și asigură, astfel, o acțiune cu spectru larg.  Folosind zilnic crema-gel hidratantă SFF 20 poți evita, fără prea mult efort ,efectele neplăcute ale spectrului UV – scapi de pistrui, petele solare, keratozele actinice/solare, urticaria solară și te asiguri că păstrezi tinerețea pielii.

Hidratarea tenului este vitală pentru un aspect proaspăt și este, practic, singura măsură de îngrijire unanim recomandată, indiferent de vârstă. Deshidratarea pielii duce la pierderea elasticității și senzației de confort, diminuarea luminozității firești a tenului, apariția prematură a ridurilor. Deteriorarea barierei lipidice a pielii înrăutățește lucrurile.

Diverși factori de mediu (frig, vânt, poluare, radiații ultraviolete), factori externi (tutun, alcool), de stres, oboseală, deshidratarea organismului, precum și anumite medicamente cum ar fi cele împotriva acneei – toate aceste influențe negative irită și usucă pielea. Chiar și produsele de curățare a tenului pot acutiza situația, dezbrăcând pielea de bariera hidrolipidică naturală. În crema-gel hidratantă SFF 20 hidratarea este asigurată de combinația dintre 3 tipuri de ceramide identice celor prezente în piele și colesterolul vegetal, împreună ele constituie „materialul de construcție” și refac pielea uscată, îi redau fermitatea și strălucirea.

Cu timpul realizezi ce loc important îl au produsele calitative pentru îngrijirea zilnică a tenului. Dacă îți dorești ingrediente de origine naturală, dar un efect real și durabil, nu mai este nevoie să faci compromisuri. Poți opta pentru hidratare, menținerea tinereții și o bună protecție într-un singur produs. Rezultatele nu se lasă mult timp așteptate. Chiar de la începutul utilizării, pielea devine catifelată și plăcută la atingere. Ca urmare a folosirii regulate, pielea arată tânără și mai radiantă. Fermitatea tenului se îmbunătățește treptat, deoarece turgorul pielii este, în sfârșit, adecvat, iar protecția sa naturală este păstrată. Nu ezita să încerci cât mai curând crema-gel hidratantă SFF 20, marca Viōrica, dacă îți dorești aceste efecte pentru tenul tău.

Introdu Crema-Gel Hidratantă cu SPF 20 în rutina ta zilnică

  • Viephenol™ asigură protecția antioxidantă și stimulează regenerarea.
  • Ceramidele de origine vegetală previn pierderea umectanților din dermă.
  • Filtrele lejere de protecție solară asigură o barieră UV sigură

1 comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.