(P) Galerie de Beaute Paris – L’experience prestige, acum în România

        
Aceasta conferinţă a fost precedată de o întâlnire între reprezentanţi ai presei, o parte din echipa de management şi dezvoltare Stanhome France şi  doi membri fondatori ai Galerie de Beauté Paris.  
 
Cei trei invitaţi francezi sunt Laetitia Dagorne-Gondeau, Director de Marketing Kiotis, membră a echipei alături de care Jacques Romain Rocher a creat brandul de cosmetice în 2000, Benoit Ponte, Director de Dezvoltare Stanhome, responsabil pentru identificarea de noi pieţe şi proiecte digitale şi Youenn Aubaud, Directorul de Logistică al Stanhome World Wide. 
 
Stanhome World Wide este distribuitorul global al mărcilor Stanhome, care include şi gama de dermato-cosmetice Family Expert şi Kiotis Paris. 
 
Întâlnirea a fost găzduită de Srdjan Mijuskovic şi Nicoleta Coifescu, fondatorii Galerie de Beauté Paris, compania de vânzări directe care şi-a început activitatea în aprilie 2013, distribuitorul exclusiv în Europa Centrală şi de Est al brandurilor prestige Kiotis, Family Expert şi Stanhome, deţinute de grupul Yves Rocher

Kiotis este brandul parizian de cosmetice dezvoltat de Jacques Romain Rocher pornind de la proprietăţile şi efectele cosmetice ale Uleiurilor Esenţiale. Kiotis a fost încă de la început mai mult decât un brand de produse cosmetice. Mesajul mărcii "Mă simt bine, sunt frumoasă" reprezintă perfect principiul după care sunt create produsele: obţinerea stării de bine în cadrul unor ritualuri de frumuseţe senzoriale şi o calitate înaltă a ingredientelor, în mod deosebit a uleiurilor esenţiale, folosite întotdeauna în stare pură, a căror provenienţă este atent controlată, din recolte 100% naturale
 
Stanhome, prin produsele sale, acoperă toate nevoile unei case moderne, cu rezultate excepţionale. Este un brand cu o experienţă de 80 de ani, ale cărui atu-uri sunt în primul rând numele şi numărul experţilor toxicologi, dermatologi şi al inginerilor care au dezvoltat şi validat aceste produse şi respectul pentru oameni şi mediul înconjurător. Pentru Stanhome curăţenia exemplară va ţine cont de particularităţile suprafeţelor, fie că e vorba despre cele vitrate de interior şi exterior, mobilă şi electrocasnice, orice tip de podele, sau despre produse pentru murdăria dificil de curăţat sau pentru cele mai delicate textile, odorizante şi dezodorizante şi vor fi uşor de folosit, economice şi însoţite de accesorii practice. 
 
Gama de produse dermato-cosmetice Stanhome Family Expert este dedicată îngrijirii întregii familii. Cu o foarte mare atenţie la sezonalitate, în special la îngrijirea pentru vară şi iarnă şi la nevoile persoanelor cu piele sensibilă, copii şi adolescenţi, produsele sunt testate în mod regulat sub control dermatologic şi oftalmologic de specialitate, iar materiile prime sunt alese cu foarte mare grijă.
 
Produsele sunt fabricate în Franţa, în La Gacilly, oraşul natal al lui Yves Rocher, din ingrediente atent selecţionate, a căror eficienţă şi siguranţă sunt garantate. Contractele ferme pe care grupul le are cu producătorii săi de pe mai multe continente au făcut ca standardele de calitate ridicate să fie menţinute de-a lungul timpului. 
 
Întâlnirea din data de 27 februarie de la hotelul Crowne Plaza a fost o întâlnire de succes, la care au participat cei mai importanţi leaderi din echipa de vânzări Galerie de Beaute Paris şi care s-a desfăşurat sub egida sloganului companiei ”Meriţi tot ce este mai bun, meriţi mai mult!”
 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.